Brutální obezita: Páníček málem "ujedl" jezevčíka (35 kg) k smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brutální obezita: Páníček málem "ujedl" jezevčíka (35 kg) k smrti!

Obie byl nejtlustějším jezevčíkem na světě.
Obie byl nejtlustějším jezevčíkem na světě. (Facebook)

Zní to naprosto nereálně, ale je to tak. Jezevčík Obie (6) z amerického města Portland vážil neskutečných 35 kilogramů! Páníček pejska vykrmil natolik, že nebyl schopen chodit – nožičky už měl kratší než břich!

Před třemi lety ale přišel zvrat – Obieho si vzala do parády nová panička, někdejší veterinářka Nora. Bez váhání zahájila odtučňovací kúru a za necelé tři roky se jezevčíkovi podařilo shodit neskutečných 25 kilo! Z Obieho se tak opět stal normální desetikilový jezevčík plný života.



Autor:  kat

Přečtěte si
barbatus
16. 12. 2014 • 20:16

V článku mi chybí, jaký trest majitel dostal za tohle zjevné týrání zvířat. Nebo do které léčebny ho zavřeli, protože tohle duševně normální jedinec svému psu neudělá. Lidi jsou neskuteční sobci - protože chtějí vidět ty vděčné psí oči, jsou schopni psovi dát i to, co mu zjevně škodí. A blbnout neskutečně - on nám nežere tyhle granule, tamty taky ne, nemáte něco, co by mu jelo? Jo, prázdnou misku. Z té chutná každý, sebemenší kousíček žrádle bez ohledu na značku, den, teplotu, datum, věk.... Hájím teorii, že u plné misky ještě nikdo nechcípl. Pokud ano, čert ho vem, pitomce, měl se nažrat. Pokud mu "nechutnalo", neměl hlad.

rejpalova
16. 12. 2014 • 16:15

..to je strašný,ale odolat jejich žebrajícím očkám je někdy moc těžké

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.