Návrhář šije »čtyřnohou« módu na míru: Pejskům prý sluší diamanty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Návrhář šije »čtyřnohou« módu na míru: Pejskům prý sluší diamanty!

Tenhle obleček na psí párty zaujme.
Tenhle obleček na psí párty zaujme. (Profimedia.cz)

Tak to tu ještě nebylo! Na modelky předvádějící extravagantní modely světových návrhářů už jsme si zvykli, ale Američan Anthony Rubio zašel o krok dál – hafíky obléká do diamanty posetých šatiček!

Vše dle Rubiových slov začalo před deseti lety, když zachránil opuštěnou čivavu. „Zjistil jsem, že má rád šaty a na Haloween jsem mu ušil obleček. Druhý den byl na titulní straně v novinách,“ vzpomíná na osudový okamžik Anthony.
Pokud byste chtěli oháknout i svého psa, budete muset sáhnout hluboko do kapsy. Nejlevnější model vás vyjde na 4500 korun, ten dražší klidně i na 110 tisíc! „Pro klienta udělám všechno, už jsem ušil i oblek ozdobený drahokamy. Mí zákazníci na peníze nehledí,“ prozradil úspěšný návrhář.



Přečtěte si
prroud
30. 11. 2014 • 08:27

To bude neco jako farar,taky naprosto zbytecnej clovek obchodujici s lidskou blbosti)))) Akorat ze jeho obeti jsou v konecnym efektu nebohy zvirata co se lidsky blbosti nemuzou branit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.