Těhotný muž v poutech! Exmanželka mu nedala spát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Těhotný muž v poutech! Exmanželka mu nedala spát!

Thomasova momentka z policejní stanice.
Thomasova momentka z policejní stanice. (Foto: Aha! - ara)

Američan Thomas Beatie (40) si zažil svých 15 minut slávy již v roce 2007, kdy s hrdostí ukazoval těhotenské břicho. Nyní o něm média píší znova, ale úplně z jiného důvodu – byl zatčen za stalking!

Thomas Beatie se narodil jako žena – vlastním jménem Tracy LaGondino, ale podstoupil operaci na změnu pohlaví. Jenže chtěl hrozně dítě a tak si nechal ženské reproduktivní orgány a nechal se uměle oplodnit. Jakmile otěhotněl(a), s úsměvem na tváři se předváděl novinářům.

Takhle šťastně vypadal v očekávání v roce 2007.

Takhle šťastně vypadal v očekávání v roce 2007.

Teď se dostal do hledáčku médií znova, tentokráte »vynikl« trochu jinak. V roce 2012 totiž jeho žena Nancy požádala o rozvod, ale Thomas se s tím dodnes nesmířil. Pronásledoval ji na každém kroku a na její auto dokonce nainstaloval sledovací zařízení. Bývalá choť toho už měla dost a tak zalarmovala policii. Ta jednala okamžitě a Tracy/Thomas se tak může pochlubit další »lahůdkovou« fotkou do své sbírky…
Na snímku z roku 2008 se svou ženou Nancy a dcerou Susan.

Na snímku z roku 2008 se svou ženou Nancy a dcerou Susan.

Porodil tři děti
Beatie je oficiálně první uznaný těhotný muž, který porodil zdravé dítě. „Jaké to je být těhotným mužem? Je to báječný pocit! V mém bříšku roste nový život, ale já jsem chlap,“ rozplýval se tehdy Thomas. Od té doby stihl porodit již tři děti...

Přečtěte si
andorea
25. 11. 2014 • 08:26

Těhotný muž je nesmysl. Pokud má dělohu, tak to nemůže být muž! Je to jen částečně přeoperovaná ženská.

popocatepetl
24. 11. 2014 • 17:58

Oprava: ...(manželka)...

popocatepetl
24. 11. 2014 • 17:58

Ale kdepak! Žádné ´nedala spát´! ve čtvrtek byl zatčen, v pátek puštěn. Jenže ten příběh je ještě bizarnější. Beatie požádal o rozvod s manželkou po mnoha letech manželství, protože ho bila! Předtím už mu soud vyhověl a vynesl rozsudek, že ona (manžela) se k němu nesmí přibližovat. On se navíc chtěl rozvést, to se jim nedařilo, protože stát, kde v té době žili (Arizona), neuznává sňatky mezi osobami stejného pohlaví. Takže neuznával sňatek mezi dvěma ženami, a nemohl je tudíž rozvést. Někdy v té době prý tenhle Beatie, který už v té době il s jinou ženou, začal sledovat pohyb své nerozvedené ženy, když používala jeho auto (mělo GPS). Nakonec je někde rozvedli a on už se stihl zasnoubit (s nějakou jinou). Jo, děvčata, neberte si jiná děvčata, i kdybyste byla přeoperovaná. Nevíte, jestli vás doma nebudou mlátit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.