Je půlroční Rose nejrozmazlenější dítě? Mimino a má už diamanty a Rolexky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Je půlroční Rose nejrozmazlenější dítě? Mimino a má už diamanty a Rolexky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Říká se, že diamanty jsou nejlepším přítelem žen. Zatímco ale většina z nich si o drahých kamenech může nechat jenom zdát, tahle půlroční Britka už diamantové náušnice v přepočtu za téměř 28 tisíc korun nosí!

Není divu, že o ní média píší jako o nejrozmazlenějším dítku v Británii. Od narození totiž žije Rose Rowland v přepychu. Její skříně praskají ve švech, jak jsou přecpané značkovým oblečením – nechybí kašmírové kabátky, pláštík z lišky či značková obuv. Holčička má i svou kabelku Gucci za 5,2 tisíce Kč, a i když ještě chvíli potrvá, než pozná, kolik je hodin, na jejím zápěstí se už blýskají luxusní Rolexky. Jejich cena? 97 tisíc korun!


Rose má i svůj »vozový park«, jehož součástí je devět kočárků (jeden vyjde zhruba na 50 tisíc Kč) a je důležité, aby vždy ladily s jejím aktuálním outfitem. Luxusem ji zahrnuje především její svobodná matka Witney (20), která žije nedalekou Plymouthu. Jejím snem je, že se jednou dcera stane královnou krásy a bude hvězdou Británie. A kde na všechno bere Witney peníze? Od svých rodičů, kteří jsou úspěšnými podnikateli a dcerunce dají vše, co jí na očích vidí…

Přečtěte si
eremita
16. 11. 2014 • 23:18

Tak tyhle archaické kočáry se po několika desetiletích zase vrátily do módy? Vida, jen hloupost se nemění....

mikimi
16. 11. 2014 • 16:46

Rozmazlovaná je matka, ne dítě, to z toho ještě nemá rozum a je mu to úplně šumák. Co má matka v hlavě ani nechci vědět.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.