Čínským rodičům se naskytl děsivý obraz: Prasnice sežrala batole (†2)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čínským rodičům se naskytl děsivý obraz: Prasnice sežrala batole (†2)!

Vystrašené prase jenom chránilo svoje mladé...
Vystrašené prase jenom chránilo svoje mladé... (Foto Isifa.com)

Dvouletý čínský chlapeček Wej Tsao si hrál spokojeně na zahradě, když ho rodiče nechali chvíli bez dozoru a odešli do domu. Jenže pak vlezl do výběhu s prasnicí… Ta aby ochránila své mladé, dítě zabila a sežrala!

Neštěstí se stalo ve vesnici v provincii Ťiang-su. Rodiče uslyšeli strašný křik, proto okamžitě vyběhli ven, aby zjistili, jestli se jejich synkovi, kterému láskyplně přezdívali Keke, nic nestalo. Bylo už ale příliš pozdě a naskytl se jim hrůzný obraz…. „Vběhli jsme do výběhu a viděli, jak prasnice asi osmdesát metrů od nás zrovna žvýká Kekeho hlavu,“ popsal chlapcův otec Sun Tsaj (25).

K domu se pak okamžitě seběhli i ostatní, kteří prase přivázali ke stromu a rozpárali mu břicho. V žaludku pak našli část chlapcovy lebky a chuchvalec vlasů.  „Museli jsme prase rozříznout, abychom příslušným orgánům dokázali, že skutečně zabilo a snědlo chlapce,“ vysvětlil starosta vesnice Čcheng Jüan (62).

„Prasata jsou velmi klidná zvířata, když ale má prasnice zrovna selata, snaží se je za každou cenu ochránit, je agresivní a útočí na cokoliv, co vidí jako hrozbu,“ oznámil policista, který na místě činu zasahoval.

Přečtěte si
qwertina
7. 2. 2015 • 06:21

moncicacka
15. 11. 2014 • 19:59

Miluju děti! Pěkně dozlatova vypečené s česnekem...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.