Maxištěně Bazir hledá domov: Jeho život může skončit injekcí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Maxištěně Bazir hledá domov: Jeho život může skončit injekcí!

To jsem já. Půlroční Bazirek a hledám někoho, kdo mě bude mít rád.
To jsem já. Půlroční Bazirek a hledám někoho, kdo mě bude mít rád. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská)

Bazir je obří štěně, které nepoznalo lásku. Pokud nenajde milující rodinu, bude z něj nezvladatelný pes. A jeho život může skončit i uspávací injekcí. Zachrání ho někdo?

V genech koluje Bazirovi krev německého ohaře a ovčáka po tátovi, po mámě zas bordeauxské dogy a belgického ovčáka tervueren. „Běhal po parkovišti u marketu. Údajně žil kdesi na Kvildě. Pak si ho vzala jedna žena, ale nestačila na něj,“ říká vedoucí psího útulku ve Strakonicích Alexandra Auterská.

Video se připravuje ...

„Je hodný. Strašně mu ale chybí kontakt a výcvik. Potřebuje výchovu a lásku, za to se majiteli odmění oddaností,“ dodala. Jestli se bez výchovy stane nezvladatelný, může jeho život skončit i injekcí. Útulek se snaží, aby se tak nestalo.

Bazirovi je 6 měsíců a má 35 kg. Podle ošetřovatelů bude v dospělosti vážit kolem 60 kilo.

Chcete se Bazira ujmout? Volejte na číslo: 724 730 037



Autor:  hra

Přečtěte si
crashinda
15. 11. 2014 • 17:23

S tou injekcí to není trik,jak mu sehnat páníčka. Z toho samého útulku máme taky psa,11lidí ho vrátilo pro agresivitu a nezvladatelnost a hrozila mu též injekce. Naštěstí se tam objevil přítel a oni mu ho hned nabídli. Jen trošku neřekli,že bylo toliko zájemců. To jsme se dozvěděli až po 3dnech návštěv,kdy jel s námi domů. Nechtěli jsme tomu věřit,ukázalo se, že ti lidé nevěděli,jak k němu správně přistupovat. Je to kombinace dvou tvrdohlavých a vzpurných plemen.Tehdy mu bylo 10 měsíců,dnes je to 3letý puberťák,s kterým hormony mlátí,ale jsme rádi, že máme. A rok po něm jsme mu přivezli z útulku U Šmudlinky z Tachova kamarádku a jsou to ti největší mazlíci,které bychom si mohli přát...Takže lidi,pokud můžete, neváhejte a dejte tomuhle hafíkovi šanci najít domov a láskyplnou náruč,on Vám to zajisté vrátí...

prdyvrdy
14. 11. 2014 • 10:30

no co pokud bude nezvladatelný tak pomůže kastrace. Spíš jde o to, který útulek by takového chlapáka živil, kdybych neměl jedno takové tele, tak bych si ho vzal je to krásný pes.

babapsi
13. 11. 2014 • 18:04

já bych psy takhle nenabízela, nevíte, jak mohou skončit, podobné situace jsem bohužel zažila!

majojo
13. 11. 2014 • 13:46

Hele, bulváři, ten trik s uspávací injekcí nepozužívejte moc často, přestane to fungovat. Lidi jsou sice soucitní, ale ne úplně blbí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.