Britský pár si hraje na upíry: Pijí si krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Britský pár si hraje na upíry: Pijí si krev!

Ethereal a Vanian propagují netradiční životní styl.
Ethereal a Vanian propagují netradiční životní styl. (re)

„Piješ mi krev!“ křičí na sebe někdy manželé. U těchto z Británie to ale platí doslova! Vanian (53) a Ethereal Dark (27) z Manchesteru žijí v přesvědčení, že jsou upíři, proto ve dne spí a v noci pijí krev! On její a ona zase jeho!

Moderní pár upírů se nebojí česneku, klidně si na něm i pochutná. Stejně tak je nezaženete křížem a strach nemají ani z kostelů. Jediné, čemu se brání, jsou nasazovací upíří zuby. „Nenosíme falešné tesáky, ve skutečnosti je ani nemáme,“ říkají.„Je to mýtus, že můžete někoho kousnout, abyste získali krev. Bylo by to napadení a hrozí infekce,“ vysvětluje Vanian. „Když vypijete příliš mnoho krve, chce se vám zvracet,“ říká muž, který si se svojí ženou dopřávají krev jen po kapkách. „Pijeme ji asi dvakrát týdně, ale jinak jíme normální potraviny – zejména červené maso,“ dodal Vanian. K tomu, aby získal manželčinu krev, nepoužívá zuby, ale břit z holicího strojku, kterým ji lehce řízne.


Černé labutě
Další krev získávají od dobrovolníků, kterým se přezdívá Černé labutě. „Musí mít osvědčení o zdravotní nezávadnosti, jinak by bylo pití jejich krve jako ruská ruleta,“ upozorňuje upír z Manchesteru. „Stát se upírem je přirozený vývoj, můžete se změnit v každém věku, není to žádná násilná proměna, pouze takové jemné probuzení, kdy si uvědomíte, že jste jiní,“ tvrdí Vanian. „Nejsme ale zlí, jen chceme, aby nás lidé neodsuzovali a přijali náš odlišný životní styl,“ uzavřel.

Autor:  vk

Přečtěte si
andorea
9. 11. 2014 • 16:21

Jo tak ono se teď kdejaké úchylárně říká životní styl?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.