Šmírák děsí mladé řidičky: Píchá a pak se dívá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šmírák děsí mladé řidičky: Píchá a pak se dívá!

Jednou z obětí vypouštěče Marka je i Bára.
Jednou z obětí vypouštěče Marka je i Bára. (Reprofoto TV Barrandov)

Jmenuje se Marek, jezdí s kamionem a je na vrcholu blaha, když může vidět mladou ženu, jak vyměňuje pneumatiku u auta. Už dlouho děsí řidičky v Hořovicích u Berouna a policie je na něj krátká.

Šmírák (23) si vybírá místa, kde je hodně aut, ale i ta, kde je hodně žen. „Jsou to zejména parkoviště před mateřskými školkami nebo obchodními centry,“ potvrdil Aha! zástupce šéfa hořovické policie Aleš Macourek.

Jakmile se mladá řidička vzdálí od vozu, vypustí nebo propíchne pneumatiku u jejího auta a čeká. Když pak žena zápolí s výměnou kola či s pumpou, pozoruje ji, a to ho zřejmě vzrušuje. „Co jsem s tím mohla dělat, nafoukla jsem to a jela jsem dál. Pak se to stalo podruhé, potřetí, počtvrté, a tak jsem to nahlásila,“ řekla TV Barrandov jedna z obětí.

Jde pouze o přestupek

Jak deník Aha! zjistil, šmírák Marek děsí mladé řidičky v Hořovicích už několik let. Policie je na něj ale krátká. V těch případech, které se mu podařilo prokázat, nedosáhla škoda 5000 Kč. „Jde tedy jen o přestupek,“ říká berounská policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Zavolejte policistům!

Policisté vyzývají všechny ženy, které se staly oběťmi chlípného kamioňáka, aby zavolaly na číslo 974 872 710. Volat by měly i tehdy, když pachatele někde uvidí nebo budou mít podezření. Stalo se totiž, že už několikrát nabídl řidičkám pomoc s výměnou kola.

Přečtěte si
mekanik
1. 11. 2014 • 10:09

nakopat mu mrd.átko blbcovi

prroud
31. 10. 2014 • 12:54

.....prerazil......tam ma bejt.........

prroud
31. 10. 2014 • 12:53

Njn,doba poradnejch manzelu uz je holt pryc,stat se to moji zene a vedet kdo to dela,prazil bych mu pazoury,uz by to neudelal!!! A pro stouraly: samozrejme ze tak,aby to bylo nedokazatelny,nebo nutna obrana,ale on to dobre vedel.Kdyby mu to nestacilo,nemel bych problem priste pritvrdi,kdyz je policie k nicemu a ohani se pripitomelym prestupkem,ono i to obuti uz dneska neco stoji!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.