Před změnou času by dvojici možná nepřehlédl: Srazil dva chodce, jeden zemřel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Před změnou času by dvojici možná nepřehlédl: Srazil dva chodce, jeden zemřel

Při střetu došlo k rozbití čelního skla vozu.
Při střetu došlo k rozbití čelního skla vozu. (PČR)

Dva dny dřív, a k tragédii by možná nedošlo! To se dá říci o nehodě dvou chodců, které v pondělí večer přehlédl řidič a jednoho usmrtil. Před změnou času bylo v tu dobu ještě světlo.

K nehodě došlo v obci Dolní Orlice na Orlickoústecku krátce po půl šesté večer, kdy je od nedělní změny času již tma. Řidič (22) vozu Volkswagen Passat jel ve směru na Červenou Vodu a při míjení protijedoucího auta zřejmě přehlédl chodce (†51) a jeho příbuznou (48), kteří šli po krajnici vozovky, a oba srazil. „Muž zranění na místě podlehl. Ženu transportoval vrtulník do nemocnice,“ uvedla mluvčí orlickoústecké policie Lenka Vilímková. Dechová zkouška u řidiče vyloučila alkohol. Příčina nehody se vyšetřuje.

Při střetu došlo k rozbití čelního skla vozu.

Autor:  jp

Přečtěte si
lipno
29. 10. 2014 • 11:33

Nějak se mi to nezdá, kdo by potom zaměstnával tupce jako redaktory?

kiwi65
29. 10. 2014 • 09:01

Jasně a kdyby dyly v p.r.d.eli ryby tak nesedí rybáři u vody.

prroud
29. 10. 2014 • 07:53

Nema samozrejme se zmenou casu co do cineni! Chodci chodej po silnicich s prominutim,jako "prasata",a soferi se maji za snizeny viditelnosti jeste vic venovat rizeni svejch dopravnich prostredku,kdyz to nedelaj,jsou to dohromady prusvihy stojici bohuzel prinejlepsim zdravi.A mimochodem,nase "silnicni a chodecky" zakony k tomu prispivaji! Ktera "hlava" chce aby zastavilo auto ktery ma brzdnou drahu spis nez chodec kterej zadnou nema? Jeden z drobnejch prikladu.Proc neni narizeni,ze kde neni chodnik,musi chodec jit MIMO vozovku? Casto jezdim,po silnici jde dvojice takovym zpusobem,ze ji potrebujou celou polovinu,o cyklistech co jezdej vedle sebe misto za sebou a nevzrusene si povidaj,zatimco za nima se tahne x aut ani nemluve

jarypadlo
29. 10. 2014 • 07:41

Copak auto řídil čas?Před změnou by šli v jinou hodinu a tma by byla úplně stejně.Takže další blábol.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.