Feťák dostal při loupeži chuť na sex: Brutálně znásilnil plyšového medvídka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Feťák dostal při loupeži chuť na sex: Brutálně znásilnil plyšového medvídka!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nepochopitelný případ vloupání – a svým způsobem i znásilnění – se odehrál v anglickém Darwenu. Zloděj a feťák Paul Mountain (38) se vloupal do stodůlky jednoho z domů a... Užil si s plyšovým medvídkem!

Mountain, který je závislý na amfetaminu, si potřeboval obstarat peníze na drogy, a tak si vyhlídl zahradní domek, z něhož si chtěl odnést lup.  Během krádeže však dostal neutuchající chuť na sex.

Vyřezal díru...

Jediné, na čem se mohl ukojit, byl ale plyšový medvídek, ležící na polici. „Říkal, že měl abstinenční příznaky a nedokázal pořádně kontrolovat, co dělá. Do plyšáka vyřezal díru a osouložil ho,“ prozrazuje žalobce Domenic Howells. Právě zneužitá hračka se však Mountainovi stala osudnou – policisté v ní totiž objevili jeho sperma.

Už bručí

Muže, který byl v minulosti už několikrát trestán, pak nebyl problém dohledat podle DNA. „Je obviněn z vloupání a momentálně sedí ve vazbě bez možnosti kauce,“ prohlásil Howells.

Přečtěte si
dr.banec
14. 10. 2014 • 19:00

Čiň medvědu dobře, basou se ti odmění

prroud
13. 10. 2014 • 16:33

Kdyby tohle s medvidkem bylo to nejhorsi co maji na triku,klidne bych jim ve sbirce na plysaky i prispel,skutecnost je ale bohuzel jina,takze strilet tu verbez na potkani!Hlavne jejich dealery a vyrobce tech sr.ace.k!

news
13. 10. 2014 • 15:49

BRUTALITA A SEX S MEDVIDKKEM JE ASI PRISTUPNE JELIKOZ UZ SE TO STALO TAK DOTOHO UCHYLOVE.......unás to není trestné...CHudinka medvídek snad se s toho dostane...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.