Žárlivec bodl ženu do oka……a skočil z okna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žárlivec bodl ženu do oka……a skočil z okna

 (: autorka)

PARDUBICE – Bláznivý pomatenec! Chorobná žárlivost muže (59) z Pardubic skončila včera ráno tragédií. Na svou ženu (50) vytáhl kuchyňský nůž poté co získal dojem že mu byla nevěrná a několikrát ji bodl do různých míst těla. Když se krvácející žena snažila utéct z bytu a najít pomoc u sousedů, násilník zřejmě neunesl tíhu svého činu a skočil z okna ze třetího patra z domu v pardubické Smilově ulici.

„Byl to hrozný pohled, šla jsem zrovna kolem. Na silnici ležel v kaluži krve chlap jen v modrém tričku a slipech. Byla tam paní doktorka, a pak přes něj hodili černou plachtu,“ popsala ranní šok jedna z kolemjdoucích. Další se k ní přidala.

„Sousedka mi říkala, že k ní ještě ta zraněná přišla, prý snad měla v oku vražený celý nůž. Ani nevím, jestli přežila.“

„Lékař na místě konstatoval smrt muže. Policejní komisař nařídil soudní pitvu za účelem zjištění její příčiny. Přivolaní policisté našli v domě ještě zraněnou manželku, kterou sanitka převezla na ošetření do nemocnice,“ uvedla mluvčí východočeské policie Iva Marková. Podle dostupných informací leží žena ve velmi vážném stavu na jednotce ARO v pardubické nemocnici.

Obyvatelé domu i přilehlých obchodů jsou pondělní tragédií otřeseni. Podle prodavačky z místních potravin se násilník jevil jako seriózní muž. „Vždycky byl velmi slušný, nakupoval tu často. V životě bych do něj neřekla, že by mohl někomu ublížit. Je to strašné, ráno jsem ho viděla ležet na té ulici. Nemůžu to pochopit,“ řekla naprosto šokovaná žena.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.