Čech Elemir Lakatoš z Liverpoolu řval na děti: Dejte matce pusu, zabiju ji! Zastavila ho až kulka policie... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čech Elemir Lakatoš z Liverpoolu řval na děti: Dejte matce pusu, zabiju ji! Zastavila ho až kulka policie...

Lakatoš má v ČR za sebou krádeže a vydírání.
Lakatoš má v ČR za sebou krádeže a vydírání. (Foto: Aha! - ara)

Čech Elemir Lakatoš (47) žíjící v britském Liverpoolu přivázal svoji expartnerku k židli v kuchyni a křičel, že ji zabije. Dětem (7 a 11) přikázal: „Dejte mamince poslední pusu!“ V jedné ruce při tom mával dlouhým nožem, v druhé svíral atrapu pistole. Jeho běsnění ukončila až policie, která ho postřelila.

Letos 5. května se Lakatoš neúspěšně pokusil spáchat sebevraždu. O týden později byl propuštěn z nemocnice a jeho první kroky vedly do jejich domu na Shellingford Road, kde napadl svoji přítelkyni. Nejdříve svolal děti do přízemí, kde se měly rozloučit s matkou, pak je vyhnal z domu.


„Vypadněte z mé zahrady, jinak jí podříznu krk, nebo ji zastřelím,“ řval na zasahující policisty. Incident skončil až ve chvíli, kdy jeden ze strážníků muže zasáhl do hrudi. Zraněný Lakatoš byl potom převezen do nemocnice a obviněn z 11 trestních činů. Hrozí mu až osm let vězení.
Dům s běsnícím mužem obléhala policie.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.