Šílený anonym vyhrožuje psímu útulku: Co chce zvířatům udělat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šílený anonym vyhrožuje psímu útulku: Co chce zvířatům udělat?

PSMS, které Hana Šimková dostává od neznámého šílence.
PSMS, které Hana Šimková dostává od neznámého šílence. (Foto Aha! – Kateřina Moravcová)

Neklidné spaní má již týden zvířecí záchranářka Hana Šimková z psího útulku Macík v Ostrově na Karlovarsku. Šílený anonym vyhrožuje, že sní její psy.

„Dal bych sy vašeho psa z útulku na česneku.“ Tato věta s hrubkou, vyhrůžky a sprosté nadávky chodí denně v SMS Haně Šimkové na mobil. „Je to nepříjemné. Telefon máme zapnutý kvůli pohotovosti 24 hodin denně a ke každému prozvánění v noci vstávám,“ popisuje Šimková. Sama zkoušela na číslo volat, aby si se šíleným vtipálkem vše vyříkala.

Marně, vždy telefon vytípnul. Podle Šimkové je důvodem vyhrůžek zřejmě nedávná medializace útulku v televizi, kde se objevilo i její telefonní číslo. „SMS chodí od té doby. Chtěla bych přesto anonyma upozornit, že nás nevyděsí. Jestli v tom ale hodlá pokračovat, obrátíme se na policii,“ dodává zvířecí záchranářka.

Autor:  mor

Přečtěte si
miap
2. 10. 2014 • 04:04

Psychopat a zruda k tomu!!! Myslim, ze by si vubec mezi psy netroufl, takovy blbecek je jen slovni utocnik a chce, aby se o nem psalo. A kdyz ctu nektere komentare Blesku nebo AHA, takovych je tu spousta. Nevim, jaka jsou pravidla diskuse, ale zloby, nenavisti a chorych mozku se tu vyjevuje dost a dost. Mozna, ze to je prave jeden z nich

andys8
1. 10. 2014 • 08:52

Ubožák a debilní k tomu. Potřebuje přes jeho nevymáchanou a negramotnou hubu a pořádně.

0707
1. 10. 2014 • 08:25

Tomu magorovi je třeba rozbít hubu!! Vyhrožovat nevinným a bezbranným, to může dělat jen PSYCHOPAT a idiot!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.