Ošetřovatel v nemocnici: Znásilňoval krásnou Julii v kómatu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ošetřovatel v nemocnici: Znásilňoval krásnou Julii v kómatu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Rodiče Američanky Julie Henson nainstalovali do jejího nemocničního pokoje kameru, aby zaznamanali, zda se jejich dcera probudí z kómatu. Místo toho zjistili, že Julii opakovaně znásilňoval její ošetřovatel!

Jakmile děsivé záběry zhlédli, okamžitě zalarmovali policii. Ta ošetřovatele Paula Bugarcice (34) zatkla a soud ho následně poslal na 15 let do basy. „Ani se nemohla bránit, nemohla nic říct,“ prohlásil zdrcený otec, jehož dcera se nemůže hýbat ani mluvit. „Kdybychom tam neměli kameru, tak by v tom pokračoval,“ dodal.
Julie začala trpět prudkými bolestmi hlavy před třemi roky poté, co jí kolega podtrhl židli a ona se praštila hlavou o zeď. Na mozku se jí vytvořil otok a udělala se jí cysta. Poté musela na operaci, o níž doktoři tvrdili, že je šance jen jedna ku milionu, že se nezdaří. To se bohužel naplnilo a Julie je od té doby mozkově mrtvá a žije jen díky napojení na přístroje.

Inspiroval se filmem?
Zvrhlý ošetřovatel možná našel inspiraci k odpudivým činům ve filmech. Situace, kdy je pacientka v kómatu znásilněna, se totiž hned dvakrát objevila na »stříbrném plátně«. Poprvé ve filmu Pedra Almodóvara Mluv s ní (2002) a podruhé ve snímku Kill Bill (2003).

Zneužitý invalida
Podobný případ se odehrál i v Česku, nešlo však o zneužití pacienta v kómatu, nýbrž invalidy upoutaného na invalidní vozík. V roce 2011 se ho dopustil sanitář Oldřich F, který čtyřikrát zneužil muže, o nějž se měl starat. Sanitáři hrozilo až deset let, ovšem soud ho nakonec viny zprostil. Sexuální kontakty s pacientem totiž prý byly ze strany invalidy dobrovolné.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.