Matka miminko surově bila: Holčička je teď ochrnutá a slepá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Matka miminko surově bila: Holčička je teď ochrnutá a slepá!

Lucie P. si má odsedět 10 let ve vězení.
Lucie P. si má odsedět 10 let ve vězení. (Foto Aha! – Petr Novotný)

Deset let za mřížemi! To je trest, který si odsedí matka-tyranka Lucie P. (30). Dcerku Karolínku surově bila do hlavy a způsobila jí trvalé poškození mozku. Podle informací Aha! nesou vinu i sociální pracovnice, které nezasáhly včas.

Kdyby sociální pracovnice pracovaly správně, Karolínka mohla být v pořádku! To tvrdí zdroj Aha!. „Táta Karolínky Karel P. opakovaně oznamoval sociální péči, že Karolínku nevrátí matce, protože má po návratu od ní miminko na sobě modřiny. Nikdo ale nic neudělal,“ uvedl zdroj.

Sociální pracovnice prý hrozily otci, že pokud dítě matce Lucii P. nevrátí, dají Karolínku do ústavu. Lhostejnost v dubnu skončila tragédií. Matka-tyranka tehdy sedmiměsíční dítě zbila. Karolínka bude do konce života odkázána na péči ostatních. Oddělení ochrany dětí se ke kauze zatím nevyjádřilo.

Surově ji bila do hlavy
K napadení došlo letos v dubnu v pražském suterénním bytě. Matce vadilo, že tehdy sedmiměsíční Karolínka po návratu od otce pláče. „Fyzicky napadla poškozenou opakovanými údery do obličeje a hlavy. Byl zjištěn otok mozku a odumření části mozkové tkáně. Jedná se o velmi otřesný kriminální čin,“ uvedl včera soudce Tomáš Kubovec, který bestiální matku poslal do vězení na 10 let.

Karolínka má trvalé následky
Trvalé poškození mozku, ochrnutí, trvalá slepota na jedno a možná i na druhé oko, porucha sluchu... To všechno jsou následky zranění, které do té doby zcela zdravému miminku způsobila vlastní matka. Podle odborníků zřejmě nikdy nebude sedět ani chodit.

Matka: Chovat TO nebudu!
Naprosto šokující byl záznam telefonního hovoru, který proběhl těsně po útoku. Lucie P. volala manželovi a tvrdila, že se Karolínka udeřila do hlavy o postýlku. V pozadí se ozýval hlasitý a zoufalý křik poraněné holčičky. „Chovat to nebudu. Takhle si nás to omotá kolem prstu a za chvíli nám to poleze po hlavě,“ reagovala bezcitně na manželovy výzvy, aby dceru utišila.

Přečtěte si
hejpockej
23. 9. 2016 • 05:18

matka uz od pohledu magor, psychopat, a socialka ji necha dite? To mame tedy kompetentni socialni pracovnice, decko ma modriny, a je to nezajima?

hejpockej
23. 9. 2016 • 05:04

neuveritelne, co je tahle matka za zrudu. I dozivoti je malo. Pro socialni pracovnice stejny trest, protoze trestni cin podporovali. Otec to mohl resit jinak, kdyz to po dobrym a pres socialku neslo. Ano, riskoval by, ze by na par let skoncil za mrizema, pokud by se mu neco dokazalo. Ovsem hlavni nebezpeci pro holcicku, tedy zrudna matka, by byla po smrti, a za par by on byl zase na svobode se zdravou holcickou. Lidi, poucte se z toho, a reste to po svem, kdyz to jinak nejde, nespolehejte se na socialku. Ostrante zlo zavcas sami.

qwertina
8. 4. 2015 • 22:20

ararat
24. 9. 2014 • 16:17

100% souhlas a matka by měla povinně nosit šátek přes oči a do uší ji nacpat tampóny proti hluku

sugarbitter
24. 9. 2014 • 15:17

Málokdo vůbec ví, co to ta demokracie je, co to obnáší. My jsme tu kdysi budoali komunismus a ten tu nikdy nebyl a kapitalismus je také jen jeho paskvilem. Tedy, demokracie je vláda lidu, vláda většiny menšině, stát založený na tomto principu, způsob vedení a práce, přim kterém je zaručena účast celého kolektivu. Demokrat jen člověk prostého nearistokratického smýšlení a vystupování. Jinou podobu to mělo ve starověkém Řecku a Římě.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.