Vraždící deviant na manévry s mrtvolkou Elišky (†9) nervy měl: Teď se "chudák" zhroutil a pěkně se o něj starají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vraždící deviant na manévry s mrtvolkou Elišky (†9) nervy měl: Teď se "chudák" zhroutil a pěkně se o něj starají!

Roman Kalužík je pod sedativy v přísném režimu ochrany, aby se dožil soudního procesu.
Roman Kalužík je pod sedativy v přísném režimu ochrany, aby se dožil soudního procesu. (Foto: Aha! – David Malík, Facebook ara)

Drogově závislý maniak si vysloužil zvláštní péči úřadů a o jeho zdraví je prý stoprocentně postaráno. Ve vazební věznici v Litoměřicích pro Romana Kalužíka (25) nebylo bezpečno, i když by do styku s pomstychtivými vězni nepřišel. Mohl by prý zmařit nadcházející soudní proces a naplnění úředních představ o spravedlnosti. Přitom eventuální sebevražda brutálního vraha by vyšla stát mnohem levněji. Zákonná satisfakce v by tomto případě podle mnohých hlasů ani nebyla potřeba.

Zrůda je prý ve velmi špatném psychickém stavu a mohlo by dojít k pokusu o dobrovolný odchod z tohoto světa. To se ale zdá úředním autoritám nehumánní. "Stát musí udělat skutečně všechno proto, aby ten obviněný, podezřelý z trestného činu skutečně stanul před trestním soudem," prohlásila pro TV Nova ministryně spravedlnosti Helena Válková. Z toho je patrný strach, aby se neopakovala situace s vrahem malé Aničky (†9) před čtyřmi lety. Otakar Tomek se tenkrát v cele oběsil na teplácích, aniž by došlo k přiznání nebo k soudu.


Je typické, že se Roman Kalužík psychicky zhroutil až nyní, ale tříkilometrový pochod s mrtvým a zneuctěným tělíčkem od místa činu do lesíka, kde byla Eliška nalezena, to jeho nervy vydržely bez problému. Ať tak či onak, bestie je nyní těžce nadopovaná a ve speciálním obleku pod přísným dohledem policie. "Umístili ho z prostředí běžné vazební věznice do vězeňské nemocnice, kde je zpřísněný režim, kde je neustále, nepřetržitě pod dohledem a přitom je to vězení," upřesnila ministryně.

Přečtěte si
ctyrka
18. 9. 2014 • 13:37

Lhostejnsot nikdo neobžaluje, apřitom je to vždy halvní viník. Též v kauze toho primáře.

beladona
18. 9. 2014 • 12:52

Zhroutil se až teď, protože a) před tím nevěděl o světě, b) pracoval adrenalin - hormon přežití bez naší vůle produkovaný v akci ohrožení Věřím, že se i jemu zhroutil život. Je mladej a jeho život končí taky. Závislost je choroba, pokud se narodíš s genem závislosti, pedofilie je taky choroba, to neovlivní nic, leda léčba, ani kastrace není jistá.. Je to moc složité, oba životy vlastně skončily. To, co ho čeká v kriminále si snad ani nepředstavujeme, on to ale ví.

belali
18. 9. 2014 • 11:28

To je neuvěřitelný jak to všichni sežrali .Je jednoduše v blázinci na detoxu ,protože je to těžká smažka .Jediný co mu chybí je fet ,místo kterýho dostává veselý pilule a prášečky na spaní , aby nedostal abstˇáček

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.