Případ brutální vraždy Elišky (†9): Spravedlnost přijde brzy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Případ brutální vraždy Elišky (†9): Spravedlnost přijde brzy!

Katem dívenky se stal Roman K.
Katem dívenky se stal Roman K. (Foto Aha! – David Malík, archiv rodiny)

Únos, znásilnění a nakonec vražda. Přesně před týdnem ukončil Roman K. (25) život nebohé školačky Elišky (†9). O to hůř, že je to rodinný příslušník!

práva o tom, že se brutálního činu dopustil syn sestry Eliščiny babičky, rodinu srazila na kolena. Babička Anička byla dokonce od neděle do včerejšího odpoledne v péči lékařů.

Okamžitý a promyšlený zásah policie, která sice nejdřív podezřelého vyslechla a pustila, následující den ale znovu zatkla, je pro rodinu jistou satisfakcí.
Zesnulé dívence i její rodině se dostane spravedlnosti v co nejbližší době. „Můj hrubý odhad je, že by vyšetřování mohlo být hotové do konce letošního roku. Záleží ale na tom, kdy znalci posudky dokončí a zda nebude třeba posudky doplnit,“ řekl státní zástupce František Stibor, který má případ na starosti.



Autor:  sch

Přečtěte si
edea
18. 9. 2014 • 12:07

lukas.cz-a kdo ho umlátí??Jak píšu výše,bude ve skupině MON a nic se mu nesmí stát,protože by si stěžoval.!!!

edea
18. 9. 2014 • 12:05

eva666-nikdo ho "nevyléči".To bylo za Husáka,že vrahové dostali smrt,anebo takovou nakládačku od spoluvězňů,že si sami zvolili smrt.To bejvávalo!!!Dneska je takový vrah zařazen do skupiny MON-/možný objekt napadení/ a je hlídán 24 hodin denně.Ja taky co druhý den kontrolován zdali není někde, nedejbože!,zraněn.My to z daní všichni platíme.Všimněte si,kde je teď.V nemocnici,protože vyhrožuje že si něco udělá!!!Jaká to hrůza!!!Takže je v opatrování a dozorem 24 hodin denně.Vrah,co se přiznal.!!!!Zatímco Kramný sedí skoro rok a důkazy se hledají a hledají.Nikdo mu nic nedokázal,ale sedí v lochu.To,co provádí česká justice a policie je nehorázné zlo.Ale jsme humánní a s vrahy se musí opatrně!!!

eva666
16. 9. 2014 • 10:14

Já myslím, že ho "vyléčí" kámoši v krymu. Předpokládám, že se brzy dovíme o jeho sebevraždě. Stejně má ta zrůda jen málo co společného s člověkem.

prroud
16. 9. 2014 • 09:33

V klidu si lajznete dalsi bestialne umuceny dite!!!

prroud
16. 9. 2014 • 09:32

Pro takovy je i kulka prilis mirnej,rychlej a humanni trest! .Natoz je jeste zbytecne a neefektivne "lecit" kdyz vsichni vime ze za prve je jen oblbujete praskama a injekcema,za druhy tedy nelecite! Jen potlacujete nasledky! A zase to zaplatime my,protoze leceni bude jen do doby kdy zabije znovu a misto kulky dostane to dozivoti

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.