Bývalá policistka nadýchala 6 promile! Je to česká rekordmanka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bývalá policistka nadýchala 6 promile! Je to česká rekordmanka!

Markéta Š. přiznala, že se »trochu« napila
Markéta Š. přiznala, že se »trochu« napila (Foto Aha! - Jiří Čada )

Neuvěřitelných šest promile nadýchala policistům v Jihlavě jejich bývalá kolegyně. Markéta Š. (39) přitom ještě nedávno sloužila na dálničním oddělení na Vysočině.

Pak se rozhodla následovat do Prahy svého přítele, teď je ale zpět v Jihlavě a mezi něžným pohlavím láme české alkoholové rekordy. „Na ženu, ležící před jednou z jihlavských prodejen, upozornili policisty náhodní svědci,“ informovala Aha! mluvčí policistů Jana Kroutilová.

Když pak Markéta Š. dýchla do detekčního přístroje, policejní hlídka zprvu nevěřila svým očím. „Nejdříve jsme ji museli nechat převézt s tržnou ranou na hlavě na ošetření do jihlavské nemocnice. Pak byla převezena na záchytnou stanici,“ dodala mluvčí.

8krát na záchytce
„Podle námi zjištěných informací je se svou hladinou alkoholu smutnou rekordmankou v celém Česku,“ zdůraznil mluvčí jihlavské záchytky Martin Málek. „U nás byla už osmkrát,“ dodal.
„Zkoušela jsem si svatební šaty, trochu jsem se pak napila. To bylo naposled,“ slibovala včera deníku Aha! Markéta Š., když otevřela dveře svého pronajatého bytu. Vdávat se prý chce už v říjnu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.