Šíbři ze Zlína: Podvod s toaleťákem za 25 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šíbři ze Zlína: Podvod s toaleťákem za 25 milionů!

Toaleťák za miliony korun zabavila policie. Co s ním bude dál se zatím neví...
Toaleťák za miliony korun zabavila policie. Co s ním bude dál se zatím neví... (PČR )

Neuvěřitelné! Představte si toaletní papír, kterým dvakrát omotáte celou zeměkouli! Přibližně tolik ho zabavil speciální policejní útvar Kobra ve Zlíně.

I kdyby měl podnikatel z Uherskohradišťska, kterému papír zabavili, pořádnou běhavku, bylo papíru až příliš. Posuďte sami – šlo o 3 700 000 ruliček v hodnotě asi 25 milionů korun! Takové množství by stačilo na jeden rok pro celé Uherské Hradiště.

Na co ho muž měl? Podle zástupce ředitele Generálního finančního ředitelství Jiřího Žežulky sloužilo jako nosič daňového úniku, když fiktivně obíhalo po firmách v EU. „Nemělo skončit u konečného zákazníka,“ tvrdí Žežulka. „Nikdy jsme se s tím předtím nesetkali. Obvykle to bývají pohonné hmoty nebo nějaké kovy, šrot, betonářská ocel a podobně,“ řekl  zástupce ředitele Generálního ředitelství cel DavidChovanec.

Policie se případem zabývá pro podezření z podvodu a krácení daně, poplatku a podobné povinné platby. I když zatím nikdo nebyl obviněn, pachatelům hrozí až deset let kriminálu.



Přečtěte si
fill-ll
25. 9. 2014 • 10:30

Prosim te hlavne ze u vas v pos.ranych cechach podvadi poslanci,senatori,soudci,vselijaci lobisti a kmotri tak tady nespin moravu a jeji klidne a mirumilovne obyvatele.u nas ve zline je to podvod s toaletakem a u vas ve zkur.venych cechach to jsou miliardove podvody s fiktivnimi firmami a to nemluvim o verejnych zakazkach.tak se jdi splachnout do hajzlu ty prazska spino a priste mysli nez sem napises takovy blabol...

lambrika
14. 9. 2014 • 13:38

podvod s taleťákem , podvod s alkoholem a vše na Moravě

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.