Zoufalá maminka zavražděné Elišky: Tvrdí, že zná vraha! Nenávist na sociální síti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalá maminka zavražděné Elišky: Tvrdí, že zná vraha! Nenávist na sociální síti!

Eliška s maminkou Alenou.
Eliška s maminkou Alenou. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, David Malík, Facebook, ara)

Ve středu odpoledne se ohledně zmizení školačky Elišky (†9) potvrdil ten nejhorší scénář. Děvčátko bylo nalezeno mrtvé. Její matka po celou dobu pátrání psala zoufalé zprávy na svou sociální síť a pokračovala s nimi i poté, co byla smrt její jediné dcerky potvrzeny. Co Alena K. ví?

Přátelé Aleny už se zajímají o to, zda byl vrah malého děvčátka dopaden a zda se opravdu jedná o rodinného příslušníka. Matka tyto informace nijak nekomentovala, ale poslala vrahovi Elišky drsný vzkaz. „Zabiju tě z**deeee, vlastnoručně tě popravit!!!!!!! (...) Je to nechutný prase, který bude pomalu trpět, pomalu a bude prosit, vybudoval ve mně tolik nenávisti a vzteku, že já se postaram o to, aby chcípnul!!!!!!!!!!,“ napsala emotivní vzkaz na Facebook.

A to není všechno. Podle všeho to totiž vypadá, že zná identitu vraha své dcerky. „Jako jediný víme, co a jak doopravdy je, strejda Honza to žádný nebyl!!!!!“ říká k podezření, že vrahem mohl být jeden ze strýců. Na koho má však podezření nenapsala.

Eliška byla malý andílek...

A jak vysvětluje to, že celou dobu od zmizení dcery všechno komentuje na své sociální síti? Dokonce i ty nejmenší detaily? „Možná máte pravdu, ale lidi musí pochopit, že to nemůžu jen tak sledovat a nic nenapsat, vzal mi moji holčičku, moji jedinou holčičku, je ve mně tolik vzteku a komu to mám říct, když se taky o tom baví??? Sleduji fotky, vzpomínám, čtu komentáře??? To nemůžu nebo co?? Ať se obrátí, co chce, já chci tady MÍT svoji holčičku!!!!!“ dodává zlomená matka.

Autor:  mpa

Přečtěte si
malenabald
14. 9. 2014 • 08:51

No, očividně vraha neznala..., myslela na někoho cizího, dorota.

fizi
12. 9. 2014 • 08:58

opr.-kryje matku....

fizi
12. 9. 2014 • 08:55

lukasi Je to jasné,před chvílí byla v Tv babička,u které malá žila.Hrozná výpov졡d,jasně kraje matku,styl jejího i svého života.Obě vypadají na fetky a buhví,co se všechno dělo s Eliškou.Rodina lže a záleží jen na tom,jestli se v tom našem neprávním bor.delu najde někdo,kdo se bude chtít opravdově tímto případem zajímat,myslím hlavně vztahem k fetácké rodině.Z té báby mi bylo zle,myslím,že jí prošlo postelí hodně "zmetků",kteří by měli chut té malé ublížit.To je můj názor.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.