Školačku Elišku (†9) našli mrtvou: Možná to nebyl první úder bestie! Byl však poslední? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Školačku Elišku (†9) našli mrtvou: Možná to nebyl první úder bestie! Byl však poslední?

Eliška byla malý andílek...
Eliška byla malý andílek... (Foto Aha! – Jana Ulrichová, David Malík, Facebook, ara)

Naposledy ji viděly kamarádky v úterý ve 12.35 po vyučování u školy, pak Eliška (†9) z Klášterce nad Ohří zmizela. Celou noc ji hledali lidé z města a policisté, bezúspěšně. Maminka Alena (28) zoufale prosila: „Eliško moje, vrať se mi...“ Naději, že se školačka vrátí, utnuli v 17.15 policisté: Našli ji mrtvou...

Co se jí stalo? Kdo mohl křehké holčičce ublížit? Lidé si okamžitě její smrt začali spojovat s událostí, která se odehrála před týdnem ve čtvrtek v Obrnicích na Mostecku. Muž, neznámá bestie, unesl nezletilou dívku, vtáhl ji do auta a dvě hodiny ji vozil autem, nepromluvil. Pak ji vyložil nedaleko místa, kde se nyní našla mrtvá Eliška.

To, že nedorazila domů ze školy, ohlásila babička v úterý. Právě s ní totiž školačka bydlela. Policistům se nedařilo zkontaktovat s matkou, neměla u sebe mobil. Chtěli věřit, že je děvčátko právě s mámou, která žije v nedalekých Lounech, a jen nedaly babičce vědět. Nebyla...

Vzkaz od maminky
Desítky policistů a hasičů přesto vyrazily okamžitě do terénu. Prohledávaly park a problematická zákoutí města, ve vzduchu byl i vrtulník s termovizí. Před jedenáctou večer se začali svolávat lidé z města přes sociální sítě, utvořili rojnice, prohledávali paneláky, park, nedaleký lesík. Ve 2.43 maminka napsala na Facebook: „Prosím o pomoc! Kdyby někdo cokoliv věděl, kdykoliv mi zavolejte. Stále doufám a věřím, ale i moc se bojím. Eliško moje vrať se mi! A jestli jste mi ji někdo vzal, přece nemůžete držet někde tak krásnou holčičku. Miluju tě Elinko!“

Eliška s maminkou Alenou.

Ráno pak popisovala, co by nikdo z rodičů nechtěl zažít: „Nejhorší noc v mém životě, nejdelší, nikomu to nepřeju. Snad to všechno dobře dopadne a moje jediná nejkrásnější holčička bude zase se mnou.“ Stále věřila.

Ještě věřili...
Lidi ve městě děsil nejen neznámý únosce z Obrnic, vzpomněli si i na Aničku Janatkovou (†9), ta před čtyřmi lety zmizela také cestou ze školy. Holčičky si byly podobné. „Manžel mi to teď říkal, aby taky tak nedopadla. Elišku ale najdeme,“ byla přesvědčená ještě včera v poledne žena, která chodila po městě a snažila se pomáhat hledat. Odpoledne policejní mluvčí Alena Bartošová oznámila děsivou zprávu: „Tělo dítěte dnes našli policisté v okolí Klášterce nad Ohří. Na místě je ohledávají.“

Takhle ji hledala policie.

Jako Anička (†9)
Smrt Elišky připomíná neštěstí, které postihlo rodinu Aničky (†9) z Prahy. Dívka zmizela před čtyřmi lety v pražské Troji cestou ze školy. Tělo malé školačky našli policisté zakopané až po pěti měsících. Ze znásilnění a vraždy obvinili Otakara T. (†41), který se po několika dnech oběsil v cele.

J unesl školačku!? Policie: Nemůžeme to vyloučit
Má policie možnou podobu vraha?! Už před týdnem tento
chlap unesl dívku v Obrnicích. Muž byl ve věku 35 až 40 let, měl štíhlou
postavu vysokou asi 180 cm, krátce střižené vlnité hnědé vlasy česané
dopředu, byl lehce opálený a měl strniště plnovousu. „Máme několik verzí
a žádnou z nich nemůžeme vyloučit,“ řekla na dotaz Aha!, zda spolu oba
případy můžou souviset, mluvčí policie Alena Bartošová.

Přečtěte si
va45
11. 9. 2014 • 18:20

Trest smrti zrušil pravdoláskař Havel a v roce 1989 na bezb ranný lidi pustil z kriminálů vrahy nejtežšího kalibru. On n emusel mít o sebe strach Byl zabarigádovaný s přáteli bna Hradě a měl ochranku.Horší to bylo s lidima venku.Tenkrát taky zemřelo hodně dětí a žen násilnou smrtí.Dokonce tenkrát pedofilní zřízenec v Dětské nemocnici co byl propuštěn na svobodu zneužil 8 měsíční dítě pak ho zabil a strčil pod postel.Havel byl prostě humanista.Rodičum se omluvil.To jim strašně pomohlo.

va45
11. 9. 2014 • 18:10

Jenže ona nežila s matkou ale babičkou.Něco se stane a hned se to svádí na rodinu.Kolik bylo zneužito dětí pedofilníma farářama a těm se nic nestalo.Papežiové to metli pod koberec.Kolik bylo pedofilů puštěno na svobodu a udělali to znovu.Jakým směšným létům za mučení a usmrcení dítěte byli odsouzeni a v kriminále si žijí jako na dovolené. Když nějaký hovado znásilňuje malé dítě tak to je u mě přímo mučeno než ho zabije.Takový lidi pokud se jejich sex.úchylka zjistí mají být bez jakýchkoliv okolků vykastrovány,když není trest smrti za sexuální vraždění dětí.Vžite se už konečně do toho dítěte čím si musí projít než se ta zrůda rozhodne ho zabít když se na nim vyřádí.Né všechni děti jsou tak bystré aby rozpoznali v tomto věku,že je to ten pravý člověk co jim chce ublížit. Ať pro tyto lidi schválí poslanci trest smrti a oni si to sakramensky rozmyslí něco tak zrůdného dělat.Ubližovat tak strašným způsobem bezbraným dětem. Za komunistů by už vyseli.Komunista nejsem ale to bych jim schvaloval už k vůli těm dětem. Smrt za smrt. A to by ho ještě nikdo netýral a neznásilňoval. Já to jako nemoc neuznávám a ani neuznávám to co říkají sexuologové.Rád bych si je poslechl,kdyby se to stalo jejich dítěti.

prdyvrdy
11. 9. 2014 • 17:09

tak já se zase nedivím, protože to proběhlo tak šíleně, že by stačilo, kdyby holčina s nikým nikam nešla, Taky by to mohlo dopadnout jinak kdyby jí hledali ihned a ne až večer, kdy se dámy domluvily, že dcera nikam nedošla. To je o tom hlídání dětí. Dcerka ani neměla mobil.... Pokud budou takový zrůďáci mezi námi, je zbytečné kříčet, že je pověsíme, ale děti to nepřežijí. Musíme je vychovávat, aby se nebály říct ne, kříčet, kontrolovat je. Vždycky je nejdůležitější prevence.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.