Sporťák Pavel Skořepa pro Akademii žurnalistiky a nových médií: Z novináře občas teče i krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sporťák Pavel Skořepa pro Akademii žurnalistiky a nových médií: Z novináře občas teče i krev!

Pavel v práci.
Pavel v práci. (Foto Aha! – Alexander Malachovský )

Pavel Skořepa (29) si moc nepotrpí na hlášky typu »Tak co, sporťáku, už máš chlapa?«. Je na děvčata a na drsné sporty! Pracuje jako on-line editor sportovní rubriky v Czech News Center, a když vyrazí do terénu, je to nářez!

Jeho práce totiž nespočívá jen ve vysedávaní u počítače, odkud zásobuje uživatele portálu Blesk.cz čerstvými a zábavnými zprávami ze sportu a přispívá na kanály sociálních sítí vydavatelství. On si taky projel závodní okruh na motorce, byl se podívat v zámoří na NHL a na vlastní kůži zakusil i hokejovou bitku! „Zkusil jsem se zkusmo postavit tehdejšímu tvrďákovi Liberce Davidu Štichovi a nakonec jsme se do toho tak opřeli, že mi tekla krev,“ vzpomíná Pavel. Jeho krvavé video pak slavilo na Blesk.cz velký úspěch. Stejně jako laškování se sexy ragbistkami.

Pavel v práci.

„To bylo super,“ mrká slastně ještě dnes. „Propojení novinářské práce a sportu mi prostě přijde zábavné. A vlastně mě baví i to věčné cvakání do klávesnice,“ dodává Pavel.
Chcete mít podobné zážitky jako on a pracovat ve velkém vydavatelském domě? Vaše šance zásadně zvýší studium na Akademii žurnalistiky a nových médií, kam se hlásit můžete ještě do 30. září.

Přihlášky až do 30. září!

* Při volbě formy studia na Akademii žurnalistiky a nových médií jsou na výběr denní či kombinovaná forma studia. Obě jsou rozvrženy do tří let, přičemž roční školné je 25 000 Kč.

* Přihlášky ke studiu pro školní rok 2014/2015 lze zasílat až do 30. září!

* Přijímací zkoušky probíhají formou motivačního pohovoru, termíny se stanovují dle individuální dohody.

* Přihlášku ke studiu si můžeš stáhnout na stránkách www.akaz.cz nebo www.pbvos.cz 
* K přihlášce je nutné doložit ověřenou kopii maturitního vysvědčení a potvrzení lékaře.
 
Učíme nejen novináře!
Na PB – Vyšší odborné škole a Střední škole managementu, s. r. o., lze studovat i další programy zakončené absolutoriem a titulem DiS. Vybrat si můžete z programu Personální řízení, Finanční poradenství, Cestovní ruch nebo Aplikace výpočetní techniky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.