Barbarská zábava Číňana se štěnětem: Utopil psa v bubnu pračky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Barbarská zábava Číňana se štěnětem: Utopil psa v bubnu pračky!

Pejsek smrtící koupel nepřežil
Pejsek smrtící koupel nepřežil (Facebook)

„Nejrychlejší způsob, jak vykoupat psa“ – s takovým komentářem vyvěsil Číňan fotografie štěněte bojujícího o holý život v pračce! Snažilo se, ale marně – zatímco se páníček dobře bavil, pejsek se v bubnu pračky utopil!

Smrtící koupel mu navíc přišla tak vtipná, že ji sledoval jako napínavý akční film. A samozřejmě nezapomínal průběžně fotit a snímky zveřejňovat na sociální síť Facebook. Poté, co se ho kamarád v komentáři zděšeně zeptal, jestli je pejsek mrtvý, suše odpověděl: „Jasně. Chceš ho vidět?“

Jak vůbec muž vystupující pod jménem Jacky Lo dokázal pozorovat smutné psí oči, v nichž se zračila jediná věta – »Pusť mě ven!«, aniž by skromnému přání svého štěněte vyhověl?! Neobměkčil ho ani zvuk zoufalého škrábání tlapek na sklo bubnu...



Přečtěte si
crashinda
10. 9. 2014 • 16:21

http://tranthu.blog.idnes.cz/c/31988/Fakta-o-pojidani-psu-Konecne-na-pravou-miru.html

crashinda
10. 9. 2014 • 16:11

Tak já nevím,tak naši sousedi asi pocházeli z jinýho vietnamu,nebo co.Žádný špinavý a zaplivaný obchod nemají,psi je rádi viděli a kdyby kšeftovali z drogama,pes by je sestřelil,je cvičený na vyhledávání drog...Když měli nějakou oslavu,ochotně nás pozvali,navzájem jsme si pomáhali a jak sem psala,jejich reakce na zacházení se štěňaty naší fenky byla velká zlost a zklamání... Všichni jsme tak zaujatí,že když se někde něco stane,je to hned no jó,poláci,asiati,romové,,němci,islámci,rusáci,amíci,atd. A co se zamyslet a říct si,co se s těma lidma děje. On toho psa neutopil proto,že je asiat, ale protože je zdegenerovaný a unuděný teenager,který přestává rozlišovat mezi dobrem a zlem...

ileka88
10. 9. 2014 • 15:04

Ještě dodám: náš starý zlatý retrívr je anděl. Za celý svůj čtrnáctiletý život ani jednou nezaštěkal, jen kňučí když má radost, je prost jakékoliv agresivity. Miluje lidi, ostatní psy, každá kočka je jeho kamarádka. Když ho někdo chce pohladit, a to se stává při každé procházce běžně, ochotně a vděčně to přijímá a jako poděkování dává pac. Ale Asiaty vždy obcházel obloukem, vysloveně se jich bojí. Určitě z nich cítí, že jsou pojídači psů. Ostatně, za celých 14 let jeho života se nestalo, že by ho Asiat chtěl pohladit, přestože bydlíme ve čtvrti, kde se to Asiaty hemží.

ileka88
10. 9. 2014 • 14:43

Naopak. Pro Asiaty je pojídání psů běžnou denní potravou, speciálně Vietnamci ho žerou celý rok kromě Vánoc, to jim jejich zvyky zakazují. Před smrtí psi (i kočky) strašlivě trpí, jsou prakticky zpracováváni zaživa, to je podle nich pak jejich maso lahodnější. Aby nebyl slyšet psí a kočičí nářek, jako první jim přetnou hlasivky. O těchhle zrůdách někteří říkáte "pracovití, milí a ochotní Vietnamci". Jen by mě zajímalo, kde je vidíte pracovat. Ráno otevřou ty svoje špinavý a smrdutý krámy, zavezou je prošlým a předraženým zbožím a pak už jen sedí na zadku. Když je někdo upozorní, že zboží je prošlé, tak "nelozumet cesky". V Česku mají Vietnamci vedle pěstíren a výroben drog už i svoje množírny psů a psí jatka, tak tam snad nějaké penzum práce vykazují.

crashinda
9. 9. 2014 • 21:34

jedním slovem-bastard!!! ale neházejte špínu na všechny asiaty a nejdřív si o tom něco zjistěte.měli sme 2roky za sousedy vietnamce a když se dověděli,že fenka než skončila v útulku rodila štěňata,která se pak prodávala vietnamcům na jídlo,zhrozili se a chtěli vědět kde, aby zkontaktovali jejich nejvyžší představené v čechách,kteří by ty dotyčné vypátrali a potrestali. pro ně je psí maso po většinu roku nečisté, jí se jen v určité svátky a hlavně ten pes musí být určité rasy a chovaný v důstojných podmínkách a bezbolestně usmrcen,než dojde ke zpracování.je to hnusný, ale v indii je třeba posvátná kráva a my tak milujeme svíčkovou... tím ovšem nechci zlehčovat tento článek,ten kluk za to bude trpět!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.