Muž hledá spolubydlící přes inzerát: Musíš se mnou spát! Zn.: Jo, a nájem se platí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Muž hledá spolubydlící přes inzerát: Musíš se mnou spát! Zn.: Jo, a nájem se platí

Podle zaslaných snímků se Ir rozhodne, zda si dotyčnou vezme k sobě. (Ilustrační foto)
Podle zaslaných snímků se Ir rozhodne, zda si dotyčnou vezme k sobě. (Ilustrační foto) (scom)

Nejmenovaný Ir se na internetových stránkách nabízejících pronájem vytasil s originální nabídkou – v Dublinu nabízí pokoj. Má to ale háček! Je k dispozici pouze sexy ženě s dobrodružnou povahou, která s ním kromě bydlení bude sdílet i lože!

Podle irských médií není jasné, zda si dělal mladík, jenž vystupuje pod označením »výstřední prcek« legraci, nebo svou nabídku myslel skutečně vážně. Ve svém inzerátu, který uveřejnil na stránkách Daft.ie, ale vypíchl i další podmínky, které je potřeba, aby jeho ideální spolubydlící splňovala.

„Musí být nekuřačka, velkorysá, otevřená, inteligentní, sexy, sebevědomá, nekonvenční a odvážná,“ diktuje si Ir v nabídce. A v případě, že bude žena vyhovující a podle jeho představ, čeká ji »odměna«: bude moci sdílet manželskou postel s uvolněným gentlemanem, jak sám sebe muž popsal.

„Pokud vás tento můj úžasný nápad zaujal, prosím, nestyďte se a neváhejte se mně ozvat, abychom se o sobě dozvěděli více předtím, než se osobně poznáme a ukážu vám bydlení,“ dodal s tím, že nájemné si bude účtovat ve výši 8 tisíc korun.
A jako bonus stanovil každé ženě, která přistoupí na jeho nabídku, ještě další dvě pravidla: 1. Buď šťastná. 2. Nepleť se do štěstí někoho jiného. Zda se nějaká odvážná slečna přihlásila, není známo, jakmile si totiž inzerátu všimla média, byl okamžitě stažen ze stránek.

Autor:  vk

Přečtěte si
pelagie
5. 9. 2014 • 08:09

a k tomu mu ještě nakopat p.y.t.e.l .....

marie60
4. 9. 2014 • 16:23

Doufám, že se některá nepřihlásí. Od takového vola co nejdál.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.