Onkologický sup: Dětem peníze stále nevrátil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Onkologický sup: Dětem peníze stále nevrátil!

Martin Pajůrek tvrdil, že peníze dětem pošle do 15. srpna. To se ovšem nestalo!
Martin Pajůrek tvrdil, že peníze dětem pošle do 15. srpna. To se ovšem nestalo! (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Pořádá charitativní akce a slibuje věnovat výtěžek na nemocné dětské pacienty. To už ale podnikatel Martin Pajůrek (42) nedělá...

„Na ty akce láká sponzory s tím, že peníze budou pro onkologicky nemocné děti v naší nemocnici,“ uvedl mluvčí špitálu Egon Havrlant a dodal: „Jeho činnost nás velmi poškozuje a zvažujeme patřičné právní kroky. To, co provádí, je parazitování na těch nejmenšíh pacientech, a něco takového považujeme za odporné.“


Pajůrek v červenci slíbil, že do 15. srpna pošle výtěžek z vánočního koncertu ve výši 30 tisíc korun. Což ovšem neudělal.„Patnáct tisíc již bylo odesláno a doplatek půjde v průběhu několika dnů,“ tvrdil ale včera Pajůrek v SMS.

Přečtěte si
radek.kopriva
6. 9. 2014 • 09:59

Vše je trošku jinak než se jeví. V dnešní době je objektivita a senzacechtiví rádoby novináři ten zásadní problém..

radek.kopriva
6. 9. 2014 • 09:55

Náhodou znám historii této kauzy a vím, že je to vše trošičku jinak. Ryšlink, jako správný novinář, nebyl zcela objektivní a pozapomněl na jiná důležitá fakta. Např. na to, že s fakultkou jako takovou žádná dohoda o financích neexistuje. Existuje jen a pouze dohoda se sdružením Šance, což bylo z jejich strany potvrzeno podpisem smlouvy, ale až v měsíci květnu, tedy téměř půl roku po akci !! Pan Havrlant tedy nemá nárok ani na halíř. A proč ?? Zástupce Šance nám přímo sdělil, že pokud pošleme peníze přes nemocnici, může se stát, že se k nim vůbec nedostanou nebo jen část, a nebo se za to pořídí úplně něco jiného než bylo plánováno. Tak nevím, kdo je větší hyena nebo sup.. ?? A v neposlední řadě připomínám, že pan novinář, dle svého zvyku, opomenul zmínit fakt, že pan Pajurek zprostředkoval vybavení nábytkem do rekonstruovaného oddělení dětské onkologie, což potvrzují i zástupci zainteresovaných firem, nebo dodal paní Mihálové hračky pro děti na oddělení. Z financí jeho i sponzorů, např. Pompo. Pokud nehodlá být Ryšlink objektivní, ať se raději kousne do hlavy a zamete si před vlastním prahem.. Sbohem..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.