Poučoval dceru o sexu a odporně ji zneužil! Jak se obhajuje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Poučoval dceru o sexu a odporně ji zneužil! Jak se obhajuje?

Jan B. včera u soudu.
Jan B. včera u soudu. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Několik let sexuálně zneužíval tehdy třináctiletou dceru Jan B. (45) z Přerova. U soudu nyní tvrdí, že ji chtěl jen poučit o sexu, ale nějak se to zvrhlo...

„Jsem vinen, jak stojí v obžalobě. Ale neznásilňoval jsem ji, vše bylo z její strany dobrovolné,“ prohlásil povedený tatík.

Dceru prý chtěl poučit o sexu. Pustil jí erotický film, ale to jí nemělo stačit. „Chtěla vidět víc, tak jsem jí ukázal penis. Vzala ho do ruky a začala si s ním hrát,“ popsal počátky deviantního chování Jan B. S dcerou pak několik let prováděl nejrůznější praktiky včetně análního styku. Teď mu za to hrozí až 12 let vězení.

Padlo u soudu...

„Věděl jsem, že sex s vlastní nezletilou dcerou je nezákonný. Ale připadalo mi, že poučení dcery má před zákonem přednost.“

Autor:  rys

Přečtěte si
strify5@...
26. 8. 2016 • 17:39

nic jineho nez souhlas. podle vseho co o dotycne vim /podle fotky otce ta cerna cenzura nezabrani tomu aby bylo poznat o koho go/ ze chlapi ji cizi rozhodne nejsou, dnes uz je vdana a ma dite. coz je ponekud zvlastni nebot kdyby me otec v detstvi zneuzival v zivote nechci videt zadneho chlapa a uz vubec bych nechtel deti. rozhodne by tento pripad meli jeste prosetrit.a jsem pro dopatrat se po vsech jejich byvalich partnerech aby rekli jak moc ji jebani bylo neprijemne nebo spise naopak. verim ze je jeji otec je nevinny ze znasilneni a ze to opravdu chtela sama.

matylda-rut
31. 8. 2014 • 12:20

Ne nadarmo se říká, když čubka podrží, každý pes rád vezme.

matylda-rut
31. 8. 2014 • 11:57

Prej, že nebyla dospělá, ale že drží penis v ruce a hezky si s ním hrála, to věděla, tak jakýpak souzení. Ve 13 moooc dobře každej človíček ví co je to incest i co je jebání.

matylda-rut
31. 8. 2014 • 11:55

Jdi někam s tou tvoji svatozáří. Holka mu ráda podržela, se jí to líbilo, nebo si opravdu myslíš, že 13 letá nemá o sexu páru, to teda žiješ někde jinde, ale ne v dnešním reálu. Pořád nějaký kecy, že nebyla dospělá. Když ho vyzvala a klidně si hrála s penisem, tak věděla moc dobře co dělala. Plnoletá, neplnoletá. Oba jsou stejnou mírou vinni. Holka je pěkná fretka, užila si a bud ji fótr už jebat nechce nebo má jinýho a práskla ho. Ta by potřeboval pořádně nařezat, aby z toho měla trauma. Měla držet hubu, když už byla tak povolná!

evicka55
31. 8. 2014 • 09:25

A ještě,slovo táta mu nepřísluší

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.