Gang pedofilů: Znásilnili 1400 dětí! A policie je nejspíš kryla... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Gang pedofilů: Znásilnili 1400 dětí! A policie je nejspíš kryla...

Tohle jsou tváře pedofilů....
Tohle jsou tváře pedofilů.... (Foto ČTK, ara)

Velkou Británií otřásá obří pedofilní skandál! Banda zvrhlíků zde roky unášela, mlátila a znásilňovala děti! Obětí je minimálně 1400, ale jedná se pouze o střízlivý odhad – konečné číslo je tak zřejmě daleko vyšší!

Gang rozséval hrůzu celých 16 let, hlavně v letech1997 až 2013, ale až teď vyšel najevo rozsah zvěrstev, kterých se dopouštěl! „Je pro mě těžké popsat, co ty děti zažily. Byly znásilňovány bezpočtem deviantů, unášeny, mláceny a zastrašovány. Některým obětem bylo pouhých 11 let,“ uvedla zjevně otřesená profesorka Alexis Jay, která zprávu připravila.

Děsivé zastrašování
Děti, které nechtěly být deviantům po vůli, zastrašovali tím nejhorším možným způsobem! Donutili je dívat se na brutální znásilňování jiných obětí a pak vyhrožovali, že se jim stane to samé. Také polévali děti benzínem a hrozili, že je zapálí, když nebudou poslouchat. Profesorka dále varovala, že část gangu rozsévá hrůzu dodnes!

Neschopná policie
Všichni se teď ptají, co dělala policie. Odpověď je jednoduchá: vůbec nic! Jelikož gang tvořili většinou Pákistánci, úřady nechtěly být nařčeny z rasismu a rozhodly se hrát mrtvého brouka. Policie se dokonce k některým obětem chovala přezíravě, a když těžce otřesené děti hledaly útěchu v alkoholu, zatýkala je! „Chování policie vzbuzuje podezření z korupce a krytí zločinců,“ dodala pak profesorka Jay.

Padají hlavy
Politici si teď sypou popel na hlavu. „V souvislosti se zveřejněnou zprávou skládám svou funkci předsedy rady města,“ uvedl Roger Stone, který působil v lokální politice od roku 2003. To policejní šéf Shaun Wright se funkce drží zuby nehty a výzvy k rezignaci odmítá!



Autor:  mb

Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
29. 8. 2014 • 14:21

nejsou oni všici nějak opálení?

podlesni
29. 8. 2014 • 14:18

Jo, budeme tak dlouho zavírat oči před tím, že děti z ubytoven týrají svým jednaním psy v kotci (viz nedávný případ), až mám tu postupně vzniknou bandy, co pozvolna přejdou na týrání ostatních dětí a vyústí to v toto. Pak, když je někdo konečně alespoň plácne přes ruku, tak objeví nějaké náboženství, kalašnikov a hurá do světa uřezat někomu hlavu. No a své malé nebohé syny nemohou těm nevěřícím psům nechat, takže výchova od mala s hlavou nepřítele v ručičkách....

jarypadlo
29. 8. 2014 • 09:13

Šabatová to tam asi vyřeší líp než místní omblbsmani.

rucnikvolamydlo
29. 8. 2014 • 08:03

Takže cikáni jsou beztrestní, ne jenom u nás, ale i v Anglii

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.