Setkání s tajemnem: Obraz předpověděl babiččinu smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Setkání s tajemnem: Obraz předpověděl babiččinu smrt!

 (Profimedia.cz)

Pověry by se neměly brát na lehkou váhu, obzvláště ta o spadlém obrazu ze zdi, což prý znamená, že se v rodině stane něco zlého. Zkušenost s tajemnem má Lucie Jarošová z Bíliny, která o svém zážitku napsala Aha!. Smutný příběh se odehrál v roce 2002.

Jednou Lucie přijela s rodiči a sestrou k babičce. Místo vřelým úsměvem, tak jako obvykle, je vítala celá vystrašená. „Obraz, který dostala darem od tety, bez důvodu spadl. Ve zdi přitom zůstala neporušená skoba i s háčkem. Babička tvrdila, že je to zlé znamení. Přesvědčovali jsme ji, že to není nic divného. Snad nám i uvěřila,“ vzpomíná Lucie. Jenže babička brzy poté začala mít problémy se srdíčkem. Na Vánoce dokonce skončila v nemocnici. Pak se vrátila a zase bylo vše jako dřív.

Po nějaké době obraz opět spadl a roztříštil se na tisíc kousků. „Nikdy nezapomenu na výraz v babiččině tváři. Říkali jsme, souhra náhod. Babička ale krátce poté opět putovala do nemocnice. Místo slabého srdíčka jí lékaři léčili silnými léky páteř. Domů se už nikdy nevrátila…“ vzpomíná smutně Lucie. Dodnes prý rodina přemýšlí o tom, zda udělali chybu lékaři, nebo zda byl osud babičky už předem zpečetěn a obraz je všechny jen varoval.

Máte podobný zážitek? Napište nám na aha@ahaonline.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.