Milenec po mně chce anální sex, ale bojím se! Proč ho to tak láká? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Milenec po mně chce anální sex, ale bojím se! Proč ho to tak láká?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Milenec po mně chce anální sex. Kamarádka ale říkala, že to bolí. Ráda bych mu občas udělala radost, ale mám strach. Dá se bolest nějak zmírnit? Může to být příjemné i mně? Proč to muže vlastně tak láká? Aneta, 21

Bolest při análním sexu je zcela individuální. Někoho bolí více, někoho méně a jsou i ženy, které si jej vyloženě užívají a od partnerů pravidelně vyžadují. Dost také záleží na velikosti penisu. Poprvé by měl váš přítel být extrémně opatrný a rozhodně použít lubrikační gel, který eliminuje nepříjemné drhnutí. Sliznice v řitním otvoru totiž nejsou zdaleka tak vlhké jako ve vagině.

Budete-li anální sex provozovat častěji, zvyknete si a bolest bude postupně menší a menší. A třeba vám to nakonec začne být i příjemné. A proč muži po análním sexu tak často touží? Především chtějí zažít to, co tak často vidí v pornu.

Někteří to berou i jako zpestření sexuálního života nebo jako náhražku pohlavního styku, když má jejich partnerka »své dny«. A baví je to i proto, že je při něm jejich penis více sevřen a tudíž intenzivněji drážděn.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.