Nešťastná čtenářka neví, co s NÍM: Vyvarujte se chyb u orálního sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nešťastná čtenářka neví, co s NÍM: Vyvarujte se chyb u orálního sexu!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Mnoho žen má velký problém dělat svým partnerům orální sex. A mnohé to neumějí tak, jak je to mužům příjemné. Přečtěte si, jaké jsou nejčastější chyby při hrátkách s partnerovým penisem.

Nevím, co s penisem

„Mám nového přítele a v posteli nám to moc neklape. Tedy hlavně ve chvíli, když mu dělám orální sex. Nevím, jak na to, aby se mu to líbilo. Nechce o tom moc mluvit, ale asi moc spokojený není. Já s tím bohužel velkou zkušenost nemám. Poraďte, co s tím.“ Hanka , Brno.

V čem muži nejčastěji vidí chybu?

✘ Když ženy sají jejich penis, jako by se ústy pokoušely dojit krávu. Mnohé z žen se mylně domnívají, že muži chtějí, aby ženy jejich úd silně sály, a tak jej cucají, jako by se ústy pokoušely dojit krávu nebo doslova z mužů vysát život. Každý muž má ale jiné požadavky, ale většině mužů se líbí, když je ústy jemně hladíme, olizujeme jazykem a kroužíme kolem jejich penisu ústy a ne jenom silně sajeme, případně »pumpujeme« rukou.

✘ Když ženy škrábou jejich penis zuby. Na pokousaný a odřený penis si stěžovalo už tolik mužů! Pozor, mužský penis je velmi citlivý a kůže na něm jemná. Většině mužů se nelíbí, když je koušeme, žvýkáme nebo štípeme. Dávejte příště na zuby pozor a schovejte je za rty. Váš partner bude jistě mnohem spokojenější.

✘ Když se ženy pouze ústy soustředí na penis a na zbytek těla zapomínají. Mnoho mužů touží, aby byli milováni celí. Nechtějí, abyste jejich penis vzala na pět minut do úst a na zbytek těla přitom zcela zapomněla. Dotýkejte se ústy i prsty varlat, pohlaďte muže na hrudi, zadku, stehnech nebo v tříslech.

✘ Když jsou při orálním sexu jako myšky. Muži se cítí nepříjemně, když jim žena dělá tak intimní akt, jakým je orální sex, a přitom za celou dobu neřekne ani slovo. Jen si vzpomeňte, jaké jste měla pocity vy, když vám muž dělal orální sex a nevydal při tom ani hlásku. V duchu jste se asi ptala: »Líbí se mu to? Chutnám mu dobře?« Samozřejmě je ve vašem případě těžké mluvit s plnými ústy. Můžete proto na vteřinku přestat a zeptat se svého partnera, jestli se mu to líbí. Muže vzruší i to, když dáte najevo, že se hrátky s jeho penisem líbí i vám. Nebojte se spokojeně zavzdychat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.