Přítel se ani nepřitulí, mám ho k sexu přinutit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Přítel se ani nepřitulí, mám ho k sexu přinutit?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Chodím s přítelem (35) asi sedm měsíců, všechno je fajn, ale neumí být v sexu akční. Nemá kreativitu, fantazii, nápady. Neumí za mnou přijít, pomazlit se, pomilovat, ani se nepřitulí. To já jsem pravý opak, ale už mě nebaví ho nutit nebo přicházet s nápady. Pokaždé se udělá, ale já ne. Poradíte, co s tím?

Jana (35)

Vysvětlete příteli, že jeho chování je přinejmenším sobecké. Pokud nedojdete k orgasmu během sexu, požádejte ho, aby vás uspokojil třeba rukou. Nadneste, že byste ocenila, kdyby občas převzal otěže on a nějak vás v posteli překvapil.

»Zapomeňte« někde doma knihu se sexuálními tipy nebo mu pošlete erotický e-mail. Pokud se i po několika diskuzích na jeho pasivitě nic nezmění, zauvažujte, jestli jste s ním šťastná. Sex je jedním z nejdůležitějších pilířů vztahu, a jestli nebudete spokojená v posteli, dá se očekávat, že později budete nešťastná i v jiných oblastech společného soužití.

Své podněty posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 42, Praha 7, 170 00 nebo na aha@ahaonline.cz nebo pište SMS na 725 92 92 92.

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.