Tantrické masáže jsou jako droga: Prožijete i orgasmus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tantrické masáže jsou jako droga: Prožijete i orgasmus!

Dopřejte si erotické masáže.
Dopřejte si erotické masáže.

Je mu lehce přes třicet a působí sympaticky. Stále se usmívá a má velmi příjemnou barvu hlasu. Jeho povolání je dost netypické – živí se jako tantrický masér.

Erotickým masážím se věnuje několik let a tři jeho stálé klientky Aha! potvrdily, že je opravdu dobrý. Pracuje ve společnosti Tantraland a na nedostatek práce si nemůže stěžovat. Aha! usměvavého maséra vyzpovídalo.

Proč by si člověk měl dopřát tantrickou masáž?

V dnešní hodně uspěchané době je tato masáž dokonalý balzám pro tělo i duši. Tento naprosto jedinečný zážitek vás zcela zaplaví energií. Smyslnost masáže spolu s něžnými doteky a vzrušením umožní zapomenout na běžné každodenní starosti.

Kdo jsou vaše zákaznice?

Tantrické masáže navštěvují jak mladé, tak starší ženy, nejčastější zákaznice jsou zhruba ve věku 25 – 45 let. Samozřejmě přijdou i osmnáctileté slečny, ale i šedesátileté dámy. Většina žen je vdaná, podotýkám, že šťastně, a rozhodně nejsou frustrované, ani nepřitažlivé.

Máte stálé klientky, nebo přijdou jen jednou?

Některé ženy přijdou jen jednou ze zvědavosti. Jiné přicházejí s úmyslem to jednou zkusit, ale kouzlu tantry propadnou natolik, že se vracejí pravidelně. Některé ze stálých klientek si dopřávají masáž i několikrát měsíčně a tvrdí, že je to návykové.

Jak řešíte při první návštěvě stud žen?

Stud je velký problém a pro spoustu žen i důvod se nikdy na tantrickou masáž nepřijít. Při příchodu do studia je většina žen vyděšená, nervózní a stydí se. Ale to v intimní atmosféře spolu se svíčkami a relaxační hudbou velice rychle vyprchá a při prvních dotecích většina žen naprosto roztaje.

Jak zvládáte situaci, když je zákaznice z vašeho pohledu velmi nepřitažlivá?

Mě nepřísluší takové věci vůbec řešit. Nedělám v zákaznicích žádný rozdíl a vždy se snažím o to, aby masáž byla co nejlepší, a já jsem odvedl stoprocentní výkon.

masér

Přečtěte si
koliaska
1. 6. 2023 • 03:33

Právě na tantra masáž bych si někdy do budoucna hrozně ráda zašla. Strašně mě to láká. Vím, že jedna moje kamarádka na to chodí víceméně pravidelně a hodně si to pochvaluje. Podle toho, co říkala, tak to musí být vážně super. Jestli se nemýlím, tak ona chodí tady do tohoto salonu - http­s://red­massa­ge.cz/

olivia.kat...@...
25. 11. 2016 • 12:39

Na tantrické masáži jsem byla jednou v Praze v Number One Massage ( www.eroticpraguemassage.com ). Bylo to naprosto úžasné. Nejdříve jsem se tedy trochu styděla, ale to mě rychle přešlo, protože byl masér velmi něžný a nikam nespěchal. Nic podobného jsem nezažila. Doporučit bych to mohla opravdu všem, pokud jim to okolnosti umožňují.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.