Zbouchnul jsem kolegyni místo partnerky. Co teď? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zbouchnul jsem kolegyni místo partnerky. Co teď?

Sexuální poradna paní Michaely
Sexuální poradna paní Michaely (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Rok se s partnerkou snažíme o dítě, až se z toho stal jen hon za ovulací a já přestal mít o sex s ní zájem. Nakonec jsem to nevydržel a užil si vášnivou noc s kolegyní na vánočním večírku. Minulý týden mi v práci oznámila, že je těhotná a mě teď sžírá černé svědomí. Povinnostem se vyhýbat nechci, ale přítelkyni miluji. Mám se držet pravidla a zatloukat?

Patrik (37)

Když je důsledkem milostné aférky dítě, nemá cenu zapírat. Budete-li upřímný, je více než pravděpodobné, že partnerce zlomíte srdce a už nikdy nezískáte její důvěru. Dáte jí však možnost, aby si srovnala život a začala znovu, i když to bude bez vás.

Nikdo nechce žít ve lži a věřte, že pravda by jednou vyplula na povrch. Ještě předtím vše ale pořádně proberte s kolegyní, jak to s vámi a vašimi povinnostmi k ní bude. Vyložte vůči oběma karty na stůl a připravte se na to, že nepůjde o nic příjemného.

 

 

Své podněty posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 42, Praha 7, 170 00 nebo na aha@ahaonline.cz nebo pište SMS na 725 92 92 92.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.