Tipy na lepší sex! Zapomeňte na rychlovky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tipy na lepší sex! Zapomeňte na rychlovky!

Pokud se budete řídit některou z našich rad, může se váš sex výrazně zlepšit.
Pokud se budete řídit některou z našich rad, může se váš sex výrazně zlepšit.

Máte někdy pocit, že z vašeho vztahu cosi vyprchalo? K partnerovi už necítíte to samé, co před lety. A o sexuálním apetitu ani nemluvě. Jiskra vyhasla, to se stává. Nedělní Aha! vám podle rozsáhlé studie britských sexuologů připravilo patnáct způsobů, jak vrátit do vašeho vztahu chuť a radost! Není snadné, aby váš milostný život byl i po letech pořád tak vzrušující a plný touhy. Když se nedaří v sexuální oblasti, nedaří se nikde. Cítíte se jako v pasti? Začněte se zase znovu milovat!

1. Nespěchejte! 

Honem, honem ať to máme za sebou! »Rychlovka« a je to! Někdy je to potřeba, ale většinou to neuspokojí oba partnery. Udělejte si na milování čas a užívejte si ho! Zpomalte a vychutnávejte si každý okamžik.

2. Vypněte televizi

A dejte přednost vašemu milostnému životu. Co takhle svíčky, příšeří, celkově zklidnění? Milování není povinnost první středu v měsíci. Změňte to! Milujte se častěji! Berte to jako hru! A udělejte si na váš sexuální život více času.

3. Sprchujte se spolu, napusťte si vanu

Proč každý bere společné sprchování jako »klišé«, vždyť je to přece zábava! Uvolníte se a nebudete mít už žádné zábrany. Na nic nemyslete a nechte se jen unášet! Umyjte si navzájem záda, povídejte si a rozhodně se budete chtít pomilovat!

4. Když se vám nelíbí, jak často se milujete, udělejte kompromis

Jednou má žena problémy v práci či migrénu, podruhé muž nemá náladu a chce se raději dívat na hokej. Vždycky bude něco, o tom je život. Udělejte kompromis! Budete se milovat třeba jednou během týdne a jednou o víkendu. A snažte se to dodržovat!

5. Experimentujte

Někdo se může cítit ohrožen a nesvůj zkoušením novinek. Má pocit, že partnerovi v posteli nestačí. Neberte to tak! Připravte si tři nebo čtyři věci, které chcete vyzkoušet a začněte experimentovat! Určitě se u i dobře pobavíte. A obohatí se i váš milostný život!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.