Manželovi rozsekla lebku, lidé ji uchránili od trestu smrti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Manželovi rozsekla lebku, lidé ji uchránili od trestu smrti

Manžel si sex vynucoval násilím.
Manžel si sex vynucoval násilím. (Profimedia.cz)

Manželství mladé ženy (34) a jejího věčně opilého muže (†36) bylo tragické. Muž týral nejen ženu, ale i jejich dospívající dcery. Šlo skutečně o hrubé násilí včetně tvrdého vynucování soulože. A odmítat se nevyplácelo…. V roce 1962 žena z Jablonce nad Nisou trápení nevydržela a ve spánku manžela několikrát uhodila do hlavy ostřím sekery. Jenže za vraždu se tenkrát trestalo smrtí…

Vždy, když žena nebyla po vůli svému opilému sexuchtivému muži, bylo velmi zle, na řadu přišla hrubá agrese. Nebohou ženu dokonce museli bránit i sousedé. Žena několikrát od muže odešla a požadovala rozvod, i její dcery ji přemlouvaly, aby se k násilníkovi už nevracely, on je ale k návratu vždy přemluvil.

Jednoho dne ale žena napětí nevydržela a spícímu muži s jednoznačným úmyslem ho zabít rozsekla lebku. Veřejné mínění se naštěstí obrátilo proti zavražděnému a veřejnost nepřímo tento čin schvalovala. Dokonce i rodiče poškozeného u soudu stáli na straně ženy, která jejich syna zabila! Díky tomu nakonec dostala místo provazu jen osm let žaláře.

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.