Sexuální poradna paní Michaely: Před pár dny jsem po náruživé noci s přítelkyní zjistil, že mám drobné oděrky na penisu. Máma mi poradila tygří mast! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sexuální poradna paní Michaely: Před pár dny jsem po náruživé noci s přítelkyní zjistil, že mám drobné oděrky na penisu. Máma mi poradila tygří mast!

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Před pár dny jsem po náruživé noci s přítelkyní zjistil, že mám drobné oděrky na penisu. Styděl jsem se zeptat v lékárně, tak jsem zavolal matce, co s tím. Poradila mi tygří mast, že jí to zabírá na všechno. Dnes už vím, že to byla obrovska chyba. Poraďte mi, jak to řešit příště? Míra, 23 let

Zásadní chybou byl už samotný telefonát. S problematikou sexu se mamince mladí mužové rozhodně nesvěřují. A tygří mast byla ještě větší  hloupost. Příště volejte otci a použijte raději olejíček s přísadou aloe vera. Postačí však kratší sexuální abstinence, tkáň na penisu se rychle hojí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.