Sexuální poradna paní Michaely: Přítelkyně se chce milovat jen za úplné tmy. Trochu mě to zlobí. Co mám dělat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexuální poradna paní Michaely: Přítelkyně se chce milovat jen za úplné tmy. Trochu mě to zlobí. Co mám dělat?

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Moje přítelkyně se chce milovat jen za úplné tmy. Trochu mě to zlobí, ale nechci se jí dotknout nebo ji nějak urazit. Co s tím mám dělat? Jan (26)

Rozhodně nezkoušejte léčbu šokem, například nečekaně rozsvítit to nejsilnější světlo. Buďte trochu diplomat. Vaše přítelkyně se určitě nemá za co stydět, ale je možné, že ji kdysi někdo urazil a ona si podvědomě myslí, že se nesmí ukázat ani své lásce. Je to věc psychiky a jde o velmi bolestivou záležitost, kterou ostatní lidé jen těžko chápou. Začněte proto hodně zvolna.

Zapalte svíčku a vytvořte pološero, tedy atmosféru, která by pro vaši partnerku mohla být přijatelná. Postupně můžete přidávat na osvětlení, ale nikdy bez předchozí konzultace. Současně partnerku něžně povzbuzujte a říkejte jí, co všechno na ní milujete. Potřebuje vědět, že právě vám může beze zbytku důvěřovat. 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.