Sexuální poradna paní Michaely: Sex ve vodě je prý spojen s celou řadou mýtů a polopravd. Znáte nějaké? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexuální poradna paní Michaely: Sex ve vodě je prý spojen s celou řadou mýtů a polopravd. Znáte nějaké?

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Sex ve vodě je prý spojen s celou řadou mýtů a polopravd. Já osobně jsem se ale nikdy s žádným nesetkala. Znáte nějaké aspoň vy? Eva (28)

Velmi rozšířená je nepravda, že během sexu ve vodě nelze otěhotnět, protože voda vlastně ničí sperma. Jindy uslyšíte, že v horké lázni početí zabrání sama teplota vody. Traduje se i další mylné tvrzení, že pokud vleze žena do bazénu, ve kterém je nějaké sperma, může otěhotnět. Stejně ošidný je názor, že pokud se milujete ve vodě, jste automaticky chráněni před pohlavními nemocemi nebo i před AIDS. Nic z toho OPRAVDU NEPLATÍ!

Pravdou naopak je, že se ve vodě nelze stoprocentně spolehnout na ochranu kondomu. Voda a chlor se s latexem nekamarádí a mohou kondom poškodit. A není vhodné se spoléhat na spermicidní antikoncepci, voda tyto přípravky může snadno odplavit. Žena také může mít problém s nedostatečným zvlhnutím poševní sliznice, v přírodní vodě jí hrozí infekce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.