Sexuální poradna paní Michaely: Existují v sexu také posedlosti, které by přímo nesouvisely s potřebou mít sex jako takový? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexuální poradna paní Michaely: Existují v sexu také posedlosti, které by přímo nesouvisely s potřebou mít sex jako takový?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Kdysi jste psali o posedlosti sexem. Existují v sexu také jiné posedlosti, které by přímo nesouvisely s potřebou mít sex jako takový? Marek (27)

Hypersexualita je asi nejčastěji zmiňovanou sexuální posedlostí, ale neukojitelná touha po milování opravdu není zdaleka jediným problémem. Posedlostí se může stát i pochybování o vlastních sexuálních schopnostech. Ty mohou být naprosto v pořádku, a přesto si je dokáže postižený vykládat jako naprosté selhání.

Někteří lidé trpí utkvělou představou, že se musejí vyvarovat všeho, co je může uvést v pokušení. Jiní zase žijí v zajetí představ a vidí své partnery zcela jinak, než jakými ve skutečnosti jsou. Člověk může být posedlý konkrétní ženou (či mužem), věcí nebo situací. Těch možností je tolik, že je na těchto několika řádcích ani nelze vyjmenovat…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.