Jak vzbudit vášeň... aneb Přírodní afrodiziaka, která by neměla chybět ve vaší kuchyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jak vzbudit vášeň... aneb Přírodní afrodiziaka, která by neměla chybět ve vaší kuchyni!

 (Profimedia.cz)

Farmaceutické firmy se snaží vytahat z peněženek lidí tisíce korun za zaručeně funkční preparáty na potenci a povzbuzení sexuální touhy. Nechceteli utrácet za pilulky, vyzkoušejte sílu přírodních afrodiziak. V jejich účinky věřili už naši předkové.

Naši prapředkové věřili v podpůrnou sílu všeho, co svým tvarem či barvou navozovalo milostné představy. Také sladké, energetické potraviny byly považovány za podmínku dobrého libida. Vzrušení dokázaly vyvolat i vzácné a tudíž nedostupné plodiny. Naopak hutná, těžká a mastná jídla dokázala jakékoliv erotické myšlenky »zazdít«. Tak je tomu v podstatě i dnes.

Jak přírodní stimulanty působí

Na to, že se po použití přírodního afrodiziaka u muže dostaví dlouhotrvající erekce a u ženy silná sexuální touha, nelze stoprocentně spoléhat. Účinek látek je ve stimulaci serotoninu – hormonu dobré nálady – a v působení na centrální nervovou soustavu. Rčení, že sex je hlavně v hlavě, tak platí u přírodních afrodiziak beze zbytku.

Afrodiziaka ze světa i ze zahrádky

Celosvětově nejoblíbenějšími jsou ale stále španělské mušky. Jedná se o broučka s neromantickým jménem puchýřník lékařský. Na českém internetu si je můžete objednat ve formě krému nebo kapek. Pozor – pokud jich užijete více, hrozí smrtelná otrava!

● Prokrvení pohlavních orgánů podstatně zvyšuje chřest, kapary a česnek. S nimi ovšem opatrně. Kvůli aroma by vás při vět-ším množství mohla chuť na sex rychle opustit.

● Mužnou sílu dodá nejen notoricky známý celer. Stejně poslouží i hořčice, paprika, zázvor, hřebíček nebo sezamové semínko. Překvapivé účinky mají i kvasnice.

● Moc povzbudit milostnou aktivitu mají i některé druhy koření. Bazalka, vanilka, anýz, koriandr nebo libeček. Obsahují totiž éterické oleje, které vás tak trochu omámí a zároveň povzbudí smyslové vnímání.

● Alkohol může sexuální touhu zabít, ovšem v malých dávkách působí třeba šampaňské přesně opačně. »Bublinky« mají euforizující účinky a obsažený etylalkohol odbourává úzkost a povzbuzuje chuť na sex.

● Ginkgo biloba (strom jinan dvoulaločný). U něj je prokázáno, že je jedním z nejúčinnějších afrodiziak pro větší výkonnost mužů. Zároveň ale podporuje i funkce mozku!

● Ženšen je jednou z nejžádanějších bylin. V Číně je považován za všelék, který má blahodárný vliv na celý lidský organismus, tedy i na potenci.

● Jahody – vitaminy nabité „plody Venušiny“ – dají naším milostným šťávám lepší chuť. Pornoherečky často žádají své herecké partnery, aby si večer před natáčením orálního sexu dali jahody.

● Zázvor je také velmi známé afrodiziakum. Připravíte si jej tak, že nastrouháte 150 g čerstvého zázvoru a necháte jej 14 dní louhovat v 0,5 l vodky. Důležité je, aby se proces louhování odehrával ve tmě. Před kýženým aktem nakapejte tinkturu do vody či nějakého nápoje (cca 40 kapek).

● Efekt ohnivě pálivých chilli papriček potvrdí jejich milovníci, kteří je vyhledávají nejen kvůli chuti, ale i pro pocit zvýšení energie po konzumaci řádně okořeněného pokrmu. Zlepšují prokrvení a tím zvyšují citlivost pohlavních orgánů. Jsou tak přírodním podpůrným prostředkem pro zlepšení potence a zvýšení libida.

Nejhloupější pověra

Penis tygra je u bohatých asijských vrstev vnímán jako zdroj touhy. Je to samozřejmě hloupost, nicméně jde o slušný kšeft. Za tygří penis se platí okolo deseti tisíc korun.

Recept Aha! pro úžasný sex

Dejte si skleničku šampaňského s jahodou. »Oblečte« si jen vůni, ale vybírejte tu správnou. Třeba s příměsí zázvoru nebo vanilky. Rty si lehce potřete kouskem chilli papričky. Na tu noc určitě nezapomenete!

Autor:  dks

Přečtěte si
ejitule@...
27. 6. 2019 • 09:36

My s přítelem nedáme na přírodní afrodiziaka dopustit. Zachránily nám vztah. Nejdřív užíval různé čaje z bylin a podobně, ale pak našel tablety Eagle Men, kde je x z těch věcí, co mu zabíralo a dát si ráno jednu tabletku je přece jen jednodušší.

ilona67
26. 3. 2012 • 15:33

S přítelem jsme zkoušeli různá koření, jahody, čokoládu, dokonce nějakou dobu užíval i tu gingobilobu a česnek a ostrá jídla jí hodně. Stejně to jeho výkon nijak nevylepšilo. Teprve až jsme vyzkoušeli Clavin, tak jsem si to spolu naprosto užili! Pro někoho se to možná může zdát dražší, ale ono to opravdu stojí za to si alespoň jednou za čas koupit...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.