Sexuální poradna paní Michaely: Nemám ráda sex a mám při něm pocit zneužité ženy! Po sexu samotném dlouho brečím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexuální poradna paní Michaely: Nemám ráda sex a mám při něm pocit zneužité ženy! Po sexu samotném dlouho brečím!

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Nemám ráda sex a mám při něm pocit zneužité ženy. Před časem jsem začala brát prášky proti depresi. Od té doby mě představa sexu děsí. A po sexu samotném dlouho brečím. Ty moje prášky souvisí s poruchou stravování, ale po sexu jsem plakala už předtím. Jiřina (23)

Léky bych v tomto případě nepodceňovala, protože mnohá antidepresiva umí pacienta připravit o chuť na sex. Z vašeho dopisu ale vím, že jste měla problémy už dříve. Názor, že sex je špatný a žena je při něm vlastně zneužívána, spadá tak do doby o generaci či dvě zpět.

Je třeba zjistit, proč máte takové pocity. Poraďte se s blízkými, s odborníky, pátrejte ve vlastní minulosti. Na vině mohou být negativní zkušenosti z dětství či z dospívání. Navíc zmiňujete problémy s jídlem, a ty jsou často doprovázeny sexuálními poruchami. Jedno je jisté, váš problém se dá léčit, ale nesmíte ho ignorovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.