Sexuální poradna paní Michaely: Můj přítel usíná při orálním sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexuální poradna paní Michaely: Můj přítel usíná při orálním sexu!

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Je to trochu trapné, ale můj přítel usíná při orálním sexu! To se mi v předešlém vztahu nikdy nestalo. Ptala jsem se ho, jestli je to mnou, ale tvrdí, že usíná jen proto, že se cítí hodně uvolněně a krásně se mu při orálu relaxuje. Můžu tomu ale věřit? Hana (29)

Řekla bych, že jeho vysvětlení má něco do sebe. Ale každopádně by si váš přítel měl dopřávat víc spánku. Je asi velmi vyčerpaný z práce, a proto potřeba spánku poráží jeho sexuální potřeby. Rada je poměrně jednoduchá: nechte si orální sex na ráno!

Přítel bude dokonale odpočatý a rozhodně se mu nestane, že by usnul. Ale pozor také, aby se nejednalo o spánkovou poruchu! Nečekaným usínáním neboli narkolepsií trpí v Česku až 100 000 lidí!

Postižení trpí při usínání halucinacemi a ve spánku potom nočními můrami. Kdyby váš přítel upadal do spánku častěji než večer, měl by vyhledat odborné vyšetření.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.