Sexuální poradna paní Michaely: S manželem se moc milujeme, ale náš sexuální život je jedna velká hrůza! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexuální poradna paní Michaely: S manželem se moc milujeme, ale náš sexuální život je jedna velká hrůza!

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Je mi 42 let, manželovi je 47, a přestože se moc milujeme, náš sexuální život je jedna velká hrůza. Jsme spolu šest let a za tu dobu jsme měli sex asi tak dvacetkrát. Manžel tvrdí, že chce sex stejně jako já, ale když se o něco pokusím, jen mě odstrčí a odejde. A já se pak stydím, když vidím na ulici jiného muže a napadne mě, že s ním by to asi bylo všechno lepší. Jana (42)

Víte, můžete zušlechtit zahradu, zhubnout nebo se naučit cizí jazyk, ale cizí problém prostě nevyřešíte, pokud o to dotyčný nebude sám stát. Váš manžel si podle toho, co píšete, nějaký problém vůbec nepřipouští. Spíš to ale vypadá, že se snaží uniknout realitě. Jinak by ho muselo napadnout, že mít sex dvacetkrát za šest let není pro jeho ženu zrovna uspokojující.

Proč odmítá sex, nelze takto na dálku odhadnout. Sexuálně jste stále na vrcholu, a proto lze pochopit, že vás mužovo odmítání neobyčejně stresuje. Pokud nezmění svůj přístup, nemá bohužel příběh vašeho manželství naději na šťastný konec. Že lze muže změnit? Jistě, proč ne. Ale vaše snaha je marná už dlouhých šest let. Tady pomůže jedině návštěva odborníka a možná ani ta ne…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.