Můj nejbláznivější sex - Markéta: Se sestrou jsme se podělily o chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Můj nejbláznivější sex - Markéta: Se sestrou jsme se podělily o chlapa!

sex ve třech
sex ve třech (Profimedia.cz)

Čtenářka Markéta (27) z Hradce Králové už ve škole zamilovaně vzhlížela k o čtyři roky staršímu Danovi. Mladík ji ale přehlížel. Zajímaly ho starší spolužačky, a ještě musely vypadat minimálně jako královny krásy, posteskla si v posledním díle valentýnského seriálu Aha!.

Po škole jsem odjela pracovat do Prahy a Dan mi zmizel ze zorného pole. Proto byl pro mě šok, když jsem předloni přijela na Vánoce domů a o Štědrém večeru odkráčela moje sestra Pavlína půlnoční právě s mým dávným idolem. Máma mi pak prozradila, že spolu chodí už půl roku a že je to vážné.

To se ostatně potvrdilo i druhý den, kdy jsme šly se sestrou odpoledne bruslit a Dan dorazil za námi. Když jsme pak zašli naší oblíbené hospůdky na grog, mohla jsem na něm oči nechat. Jak se to mohlo stát? Ten nafoukaný Daniel tu sedí s námi a chová se tak mile!

Návštěva v Praze

Během svátků jsem s nimi courala jak ocásek a měla jsem pocit, že Dan si se mnou rozumí víc než s Pavlínou. To se potvrdilo, když mi začaly chodit od Dana esemesky. Pak jsme přešli na internetové diskusní fórum. A to už naše konverzace nabrala lehce erotický ráz.

Netrvalo dlouho a Daniel mě – zrovna den před Valentýnem – překvapil v Praze. Tetelila jsem se blahem. Hned jsem vymyslela program a večer Dana pod rouškou tmy propašovala do bytu. Ve vší počestnosti (doma má přeci Pavlínu!) jsem mu vyklidila válendu, která jinak sloužila jako »odkladiště«.

Roční výročí

Ale veškerá předsevzetí padla, sotva jsem si lehla. Přisedl na postel a vzal mě za ruku: Mám tě moc rád, co s tím naděláme? No, nadělali jsme! Dan byl úžasně něžný, vůbec nepůsobil jako protřelý svůdce.

Jeho návštěva v Praze se protáhla, nakonec se Daniel rozhodl postavit k věci čelem. Odjel do Hradce a Pavlínce všechno vysvětlil. Dlouho mi nemohla odpustit, ale pak si našla jiného a vše je nyní v pořádku. A my oslavíme roční výročí!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.