Takhle jste prožili netradiční sex - Tereza: Znásilnil mě tchán! A mně se to líbilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Takhle jste prožili netradiční sex - Tereza: Znásilnil mě tchán! A mně se to líbilo!

Tereza spí s manželem i tchánem.
Tereza spí s manželem i tchánem. (archiv Terezy K.)

S netradičním sexuálním zážitkem se v novém seriálu Aha! rozhodla po dlouhém váhání svěřit i Tereza K. (36). A to hlavně proto, že to bude znamenat, jak doufá, konec milostného trojúhelníku.

Je pět let vdaná, a co se týče sexu, nestěžuje si. „Mám ho tak pětkrát týdně. Háček je v tom, že spím s manželem, a ještě radši s tchánem!“ popisuje...

S mužem jsme si nejprve našli podnájem, ale když jsem otěhotněla, přestěhovali jsme se k jeho rodičům. Když byla dcera větší, začala jsem si hledat práci. V té době odešel tchán do předčasného důchodu a nabídl se, že se o holku postará. Jenže na maloměstě je o práci nouze, a tak jsem zůstala doma. S tchánem jsem vycházela skvěle, dokonce mě začal učit angličtinu. Vzájemné sympatie se prohlubovaly a mně nedocházelo, že se jeho chování ke mně mění.

Chlípník u televize

Když mi to došlo, bylo pozdě. Nejprve mě jednou u televize nečekaně chytil za prsa. Vylítla jsem jak šílená, ale nakonec jsem manželovi nic neřekla. Pár dní byl klid a já to pustila z hlavy. Podruhé za mnou vrazil do koupelny, když jsem se převlékala. Tak mě překvapil, že jsem neměla šanci. Strhal ze mě prádlo a odtáhl do pokoje. Sice jsem se bránila, ale nakonec mě přemohl. I když jsem to neměla v úmyslu, nakonec jsem zase mlčela. Od té doby se to opakuje denně.

Je to drsný a stále jiný sex!

Sotva za manželem a tchyní zapadnou domovní dveře, tchán se mnou drsně souloží. A mně se to líbí! Dokonce se z toho stal takový náš rituál. Pokaždé vymyslí jinou situaci. Zatáhne mě do sklepa, na půdu, používáme převleky, pouta a různé pomůcky… S manželem se miluju tak dvakrát za týden a je to úplně o něčem jiném. Mám ho ráda, ale jen jeho otec mě dokáže rozpálit doběla.

Zažili jste bláznivý sex a nebojíte se se svým zážitkem svěřit? Pak posílejte své příběhy na adresu redakce@ahaonline.cz a my každý zveřejněný příběh odměníme honorářem 1000 Kč.

Přečtěte si
teufel
3. 2. 2012 • 10:22

No,když může být na hlavní stránce Bartošová a titulek Soulož s Ivetou,tak se nedivím ani této ubohosti.

winterfreshka
3. 2. 2012 • 08:13

Na takové prasárny a úchylárny Vás užije! .Článek bez úrovně,hodný někam na blog či forum

silvervoice
3. 2. 2012 • 07:25

Musíme si uvědomit, že biologicky je žena připravena souložit jednak i světším počtem mužů (dle Quinessovy knihy rekordů i přes 3000 mužů nebo styků denně!), jednak i s otcem, tchánem, bratrem, učitelem, šéfem - u primátů (tedy podle Matky Přírody) je to úplně jedno. Tím to neschvaluji, ale upozorňuji, že když pouštíme dceru na zájezd s mladým nadrženým vedoucím pěveckého sboru nebo ji necháváme doma s nezaměstnaným strýcem nebo otcem, nebo ji posíláme za učitelem angličtiny, musíme počítat s rizikem a zajistit opatření nebo prostě setkání mezi 4 očina a 4 stenami za zavřenými dveřmi zabránit. Až 20% dívek je ještě před 18. rokem doma nebo u příbuzných zneužito a až 60% vdaných žen má románek na pracovišti, s učitelem, vedoucím souboru (tedy s autoritou, u které to nepředpokládáme) apod.

anot
2. 2. 2012 • 22:28

horší bude až jim na to mladý nebo tchyně přijde,to bude veselo

lysohlavek02
2. 2. 2012 • 15:58

..a jak se jí to líbilo..už to nechce jinak!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.