Proč stárneme v obličeji? Může za to alkohol, kouření a špatné jídlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Proč stárneme v obličeji? Může za to alkohol, kouření a špatné jídlo!

Zdravá žena dnes.
Zdravá žena dnes. (Profimedia.cz, ara)

Krémy a tonika proti vráskám, kruhům pod očima, rozšířeným žilkám, bělicí zubní pasty, nebo dokonce plastické operace... Každá Češka, ale i Čech, za krásu a mládí utratí tisíce ročně.

A výsledek? Stárneme stejně. Tedy, každý stárne, s tím nic nenaděláme. Většina z nás se však na jednu stranu snaží jít proti času, ale zároveň sebe – tělo a zdraví – ničí, aniž si to připouští.

Čím? Alkoholem, cigaretami a ne zrovna ideální stravou. Nevěříte? Podívejte se na fotky, které zpracovali odborníci specializující se na medicínu proti stárnutí. Takhle se odrážejí neřesti v naší tváři...

Drsné varování: Takhle vás zničí drogy!

Ještě větší zlo pro tvář (a samozřejmě celé tělo) představují drogy. Takhle během pouhých osmi let zničily Roseanne Holland, která byla závislá na kokainu. Její policejní snímky byly použity v kampani, která má Velké Británii pomoct v boji proti drogám.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.