Sexu v parku přihlíželo 200 diváků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sexu v parku přihlíželo 200 diváků!

Rozkurážené dvojici pranic nevadilo, že se pár metrů od nich batolí děti.
Rozkurážené dvojici pranic nevadilo, že se pár metrů od nich batolí děti. (Isifa.com, ara)

V Evropě už zuří léto, na Rakušany však (teprve) »přišlo jaro« a dávají průchod vášni.

A tak se v městské zahradě v samém centru Vídně, přímo pod zdmi císařského paláce Hofburgu, dva mladí lidé vášnivě milovali, zatímco po nich z laviček vrhali opovržlivé pohledy desítky důchodců a pár metrů od nich se v trávě batolily děti.

Rozkuráženi láhví vodky odhodili veškeré zábrany a »bušili do toho« před zraky dvou stovek konsternovaných diváků dvě a půl hodiny! „Udělej mě, udělej mě!“ křičela jako smyslů zbavená mladá žena, zatímco s partnerem střídala polohu za polohou.

Milence vyrušil jen cyklista, jenž jel náhodou kolem a nestačil skrýt rozpaky. „Dlužíš mi 20 euro za to, že se díváš,“ stihla na něj vykřiknou žena. A poté se neopomenula obrátit na své početnější »publikum« se slovy: „A vy mi dáte každý 50 euro!“

Zda nějaké peníze skutečně vydělala, není zřejmé. Jisté je, že z toho byli všichni tak paf, že nikdo nezavolal policii...

Innsbruck: Přirážel, až zbořil plot!

O 500 kilometrů dál, ale pořád v Rakousku, v tyrolském Innsbrucku, přemohl chtíč 44letého kuchaře Christiana a 27letou sekretářku Tanju. Ti však sex na veřejnosti zaplatili ošklivým zraněním!

Christian si vedl svou milou domů, jenže nevydržel a vrhl se na ni na staveništi, kolem kterého procházeli. Opřel ji o čerstvě postavený plot, který po pár minutách rytmických nárazů jejich těl povolil a milenci se zřítili do pětimetrové vybetonované jámy!

Vytáhli je až hasiči a oba skončili na operačním sále: Tanja se zlomenou paží, Christian s roztříštěnou patní kostí..



Přečtěte si
aznom
4. 9. 2011 • 13:12

Hillarko,ty čuňě.S vlastním bráchou.To ti už táta nestačí?

Yarda
8. 7. 2011 • 19:05

z webkamery v jednom našem městě (už nevím ve kterém), jak si o polední přestávce úředník a úřednice z městského úřadu odskočili na střechu, aby si udělali dobře

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.