Chcete dlouhodobý vztah?: Neflirtujte a dělejte drahoty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chcete dlouhodobý vztah?: Neflirtujte a dělejte drahoty!

Muži nesnášejí, když jejich přítelkyně vzpomíná na své bývalé.
Muži nesnášejí, když jejich přítelkyně vzpomíná na své bývalé. (Profimedia.cz)

Všem ženám dnes dáme tři zaručené tipy, jak zvýšit partnerský potenciál a najít si vhodného dlouhodobého partnera. Rady vycházejí z průzkumu, který sledoval názory více než 20 tisíc mužů!

Přítelkyně flirtuje s kamarády

„Nesnáším, když moje současná partnerka vypráví o svých bývalých. Strašně žárlím! Bohužel Ivana má ve zvyku také flirtovat s mými kamarády, což je asi to nejhorší. Uvažuji, že se s ní rozejdu, protože mě děsí představa, že by to dělala i v manželství.“

Josef Konečný, Karviná


Jak ulovit partnerapro dlouhodobý vztah?

➤ Zlepšete svůj vzhledMuži vzhledu přikládají značný význam, a proto se ženy snaží vypadat mladě, zdravě, přitažlivě a tím i plodně. Zvyšují tím svou šanci, že si je vhodný protějšek vybere. Ženy vynakládají na péči o zevnějšek třikrát více času než muži a za krášlicí prostředky utrácejí 15krát tolik co muži.

➤ Zdůrazňujte věrnostPodle odborníků chtějí muži především, aby jejich žena byla věrná. Přímo nesnášejí, když před nimi vyprávíte o bývalých milencích nebo flirtujete s jinými. Jen u věrné ženy si muž může být do značné míry jistý, že je skutečně otcem jejích dětí.

➤ Dělejte drahotyPokud žena svolí k sexu příliš brzy, začne ji muž považovat za příležitostnou partnerku. Naopak zdrženlivé chování je velmi účinná taktika, pokud ji žena zaměří na muže hledajícího dlouhodobý vztah. Působí na dvě základní mužské motivace: na potřebu věrnosti a jistotu, že je pravým otcem dítěte.

Zítra: Přítel je závislý na své mamince



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.