Květnové příběhy lásky a sexu: Mám v posteli sexuální mrtvolu... Co s tím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Květnové příběhy lásky a sexu: Mám v posteli sexuální mrtvolu... Co s tím?

Sex má být potěšením, ne nutným zlem.
Sex má být potěšením, ne nutným zlem. (Profimedia.cz)

Tak tohle muži opravdu nesnášejí! Žena, která leží v posteli jako prkno a nevydá ze sebe ani hlásek, je zlým snem všech chlapů. Tiché myšky v posteli mít úspěch rozhodně nebudou. Muži chtějí ve své náruči vidět vášnivou a divokou femme fatale. Jak na to?

Manželka je jako prkno

„Přál bych si, aby moje žena nebyla v posteli tak rezervovaná. Když se milujeme, vůbec nereaguje. Já se jí ptám: »Líbí se ti to, miláčku?« Ona odpoví jen, že je to hezké. Při milování leží téměř nehybně. Ať dělám cokoli, nevydá ze sebe žádný zvuk, reakci, vzdech, sten, prostě nic. Někdy si připadám, jako bych ji znásilňoval, takže mě v poslední době sex s ní vůbec nezajímá.“ Zdeněk Nezval, Ostrava

Sexuální mrtvola – žena, která v posteli nereaguje, je jedna z příčin, které muže dovedou nejvíce odradit od sexu. Muži nemají rádi ženy, které se chovají, jako že se jim sex vůbec nelíbí a nemají potřebu ho vůbec dělat.

Proč to ženy dělají?

Důvodů, proč se tak ženy chovají, je několik. Některé se jednoduše stydí projevit své pocity a dát najevo, že se jim to ve skutečnosti moc líbí. Bojí se, aby před partnerem nevypadaly jako herečky z pornofilmů nebo prostitutky. Za své pocity se stydí a raději předstírají nezájem.

Některé naopak hrou na sexuální mrtvolu vyjadřují potlačovaný hněv a odpor vůči partnerovi. Svým chováním mu říkají: vidíš, nic necítím, nejsi schopný mě ani vzrušit, ty ubožáku!

Poslední skupinou jsou ženy, které sex s partnerem skutečně z nějakého důvodu nebaví. Za tento pocit většinou může milostný stereotyp.

Jak to řešit?

Odborníci radí nechat stud za dveřmi ložnice a milování si užít. Pokud se vám partnerovy doteky líbí, řekněte mu to a pochvalte ho. Svěřte mu, co byste s jeho tělem ráda dělala vy a nebojte se dát impulz k sexu jako první. Partnera příjemně překvapíte. Muži mají rádi ženy, které jsou v posteli iniciativní!

Ženy, které sex s partnerem nebaví, by měly navrhnout způsob, jak stále stejné a už nudné milostné hrátky zpestřit a dát jim nový náboj. O všem si s parterem promluvte.

Pokud se partnerovi z nějakého důvodu mstíte pozicí à la leklá ryba, vězte, že tím rozhodně ničeho nedosáhnete. Sex bude nudit vás oba.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.