Květnové příběhy lásky a sexu: Můj manžel je posedlý ňadry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Květnové příběhy lásky a sexu: Můj manžel je posedlý ňadry!

Žlábek mezi prsy je pro muže prostě neodolatelný.
Žlábek mezi prsy je pro muže prostě neodolatelný. (Profimedia.cz)

Jaro je v plném proudu a navíc je tu máj – lásky a vášně čas! Jenže právě ta láska a vztahy nám často pořádně zamotají hlavu a vymyslí nejrůznější hádanky k luštění.

Deník Aha! přináší nový seriál, v němž vám poradíme, jak zvítězit nad zapeklitými partnerskými problémy. Dnešním tématem je nekonečný pohled našeho protějšku do cizího výstřihu.

„Můj manžel je posedlý ňadry. Nenápadně okukuje cizí ženy v tramvaji, na pláži nebo jen tak na ulici. Prohlíží si fotky na internetu a fascinují ho modelky, které se pyšní silikonovými čtyřkami. Moje utrpení vrcholí na jaře a v létě, kdy je polonahých holek všude spousta. Manželovo chování mě hodně rozčiluje a vyvolává ve mně žárlivost, ale na druhou stranu musím přiznat, že stejně tak obdivuje i moje prsa, ačkoli je nemám nijak velká. Nikdy mi také nebyl nevěrný. Ale to zírání do cizích výstřihů mi prostě vadí.“ Kateřina Černá, Pardubice

Prsa místo zadečku

Většina žen nechápe mužskou posedlost ňadry, dobře ale tuší, že krásná prsa jsou dobrou návnadou k upoutání mužovy pozornosti. Právě proto tak často podstupují plastické operace. Vysvětlení, proč muži na ňadra tak zírají, je však jednoduché. A může za to příroda! Stejně jako je tomu u jiných savců, i lidští samci v daleké minulosti při sexu přistupovali ke svým partnerkám zezadu a jako signální systém jim sloužily jejich měkké hýždě.

Pouze lidské samice ale mají kromě vyvinutých hýždí i prsa, v nichž většinu tkáně tvoří tuk. Dnes lidé stojí proti sobě tváří v tvář a zadek, původně stavěný na odiv, už tak ztratil svou dřívější hlavní roli. Tu však převzala ňadra, která dnes přitahují muže nejvíce. Ženy si to možná neuvědomují, ale podprsenky pushupky nosí proto, aby zvýraznily rýhu mezi ňadry. To samé platí i o plastických operacích.

Rýha jako rýha

Zajímavé výsledky přinesl test se speciálními fotografiemi. Muži na nich měli odhalit, zda se jedná o rýhu mezi prsy nebo hýžděmi. Překvapivé bylo, že žádný muž nepoznal rozdíl, ale všem obě rýhy připadaly velmi vzrušující.

Zírání s láskou nesouvisí

Když se poblíž zavrtí cizí žena s výraznými ňadry, mužský naprogramovaný mozek to samozřejmě zaznamená a vyprodukuje dávku dopaminu, který mu zlepší náladu. Mužské tělo je na tuto reakci stavěno a nemá to vůbec nic společného s jeho city nebo tím, jak moc svoji partnerku miluje.

Pokud muž neciví příliš okatě, nevšímejte si toho. Kdybyste mu jeho fascinaci vyčítala, stejně bude jen lhát a zapírat. Chce se totiž nejen vyhnout negativním důsledkům pro sebe, ale také chránit vaše city.

Trápí vás podobné problémy? Máte problémy ve vztazích, v sexu atp. a nevíte, jak je řešit? Napište nám o nich na adresu aha@ahaonline.cz a my vaše dotazy necháme zodpovědět renomovaným odborníkům!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.